Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ć?

Addamson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy grałem u mojego kolegi w Warrocka, wszystko było ok. U siebie, gdy zagrałem coś było nie tak - mianowicie kolory w grze były jakby "wyblakłe" czy białe, w każdym bądź razie gdy wciskałem przycisk "Tab" nie widziałem nicków graczy. Również gdy wybierałem postać, którą chcę grać (Sniper, Medic itp.) było inaczej niż u kolegi też tak biało. Czy mogę coś z tym zrobić by było wszystko dobrze? Jeśli tak to pomóżcie :)

Opublikowano
"Tab" nie widziałem nicków graczy. Również gdy wybierałem postać, którą chcę grać (Sniper, Medic itp.) było inaczej niż u kolegi też tak biało. Czy mogę coś z tym zrobić by było wszystko dobrze? Jeśli tak to pomóżcie :)

A możesz dokładniej napisać co to jest to "białe" bo nie byłem u Twojego kolegi i nie wiem o co chodzi

Popatrz w opcjach pozmieniaj w grafice :)

Opublikowano

Też tak czasem miałem na starym kompie.Mapka była cała taka biała. Nie było widać ziemi tylko wszystko takie białe. Mi to wszystko samo jakoś przechodziło. Może nie masz jakiś textur czy czegoś. Ja proponuję reinstala.

icon_ban.gif
Opublikowano

Jeśli chodzi o tą białą podłogę to nie musisz robić reinstala... Samo jakoś się naprawi :D

A co do tego, że nie widzisz na TAB nicków graczy, to wina rozdzielczości, zmień ją.

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Rok temu sporo graczy widziało np. białe tekstury np. najczęściej na Harbor Ida czy Verluf.

Jednak zostało to już zapatchowane i problem nie występuje.

Tobie chodzi o białą tabelę wyników tak, że nie widać ile ma sie kili / dedów,

białe okno wybierania postaci, a właściwie tło tego okna i białą minimapkę.

Problem ten jest bardzo łatwy do rozwiązania. Wystarczy przeinstalować sterowniki do karty graficznej bo to one są tu wszystkiemu winne.

To sprawdzony sposób ^^

1373662483-U83583.png

Opublikowano

masz białe bo źle się tekstury wczytały (może się naprawi a jak nie to reinstall ) , zmień sobie rozdzielczość , kolory wyblakłe bo pewnie masz ustawione na 32 bity jak masz dobry komp to daj sobie 32 bit , High i gites

a jeśli gorszy to graj na Medium i 32bity , zmień sobie rozdzielczość na taka jaka masz ekran i bd own !! xD

Zbieram +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...