Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anti kick

KoPeR14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP;weź może nie spamuj co ?

@TOPIC; słyszałem że jak się ma przerwę w nicku(SPACJA) to wtedy cie nie mogą kiknąć ale nie wiem :D

@DOWN: a w Snowym to Bypassa nie ma o.O?

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Up... Co ci da spacja ?? jak Battle Eye ... cie kickuje automatycznie ?? Jedynie moze miec problem Admin zeby wpisac twoj nick w komendzie kicka ... i to wszystko...

Jak narazie zadnego Bypassa ani antikicka CHYBA nie ma (bynajmniej za free) :]

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

w Snowym jest Anty Battle Eye...

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jest też antykick darmowy, lecz już trudny do znalezienia, działa on na zasadzie Yes=No No=Yes

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ludzie bzdury piszecie, nie istnieje żaden Anty-kick i nie mylcie też omijania battleye z anty-kickiem, jeżeli chodzi o kicka poprzez głosowanie na serwerze, to jest to niemożliwe aby to ominąć, ja stworzyłem bug, który to utrudniał, ponieważ nie było mnie na liście graczy i nie wszyscy byli na tyle mądrzy, aby klikać głosuj na miejsce, gdzie nic nie było hehe. Taki Anty-kick jest niestety nie do wykonania, full bypass jest do wykonania, ale wtedy tylko ominiecie ocronę battleye.

Opublikowano

Z Battleeye o tyle dorypali, że jest ono po stronie klijenta (C:\DaS\?\Dane Aplikacji\Soldat\Battleeye i C:\Soldat\Battleeye), więc na pewno da się je ominąć, np. stosując bypassy (ale to na konkretne hacki). Soldat z każdą nową wersją będzie wprowadzał coraz lepsze zabezpieki, przeciwko łamaniu battleeye, ale panowie tworzący bypassy też raczej nie będą próżnowali, więc ten opór jest daremny. Kick, jest po stronie serwera, więc nie da się go podmienić. Zkickować mogą nas Admin, lub gracze poprzez osiągnięcie procentowego wyniku głosowania na wywalenie cię większego od wartości vote% na serwerze. Kick, przypisywany jest konkretnemu IP, jak masz neo to tańcujesz i śpiewasz, robisz reconecta i wbijasz z powrotem i wnerwiasz admina, który po kilku razach zbanuje całą twoją okolicę, poradnikiem widniejącym na pierwszym miejscu w wyszukiwarce google. Można by więc podmienić nazwę w liście graczy na inną niż twoja, chodzić po servach gdzie vote% jest większe niż 90%, być na serwerze z kumplami którzy w razie potrzeby naciskali by F11, podmienić wszystkim soldat.exe na taki w którym votekick jest wyłączony :), lub nie wychylać się i nie dać po sobie poznać na pierwsze oko że stosuje się cheaty. Np. dać sobie brak limitu latania, z 100% czasu przeładowywania i opóźnienia międzystrzałowego skręcić gdzieś do 60%, ustawić lekkie opóźnienia kontaktu z serwerem itp. Jeśli nie będziecie pokazywać jacy jesteście koksy, bo znaleźliście program w google wpisując soldat cheats, tylko stosować go z rozsądkiem to nikt się nie kapnie że jesteście cheaterami. Uff ale się rozpisałem... Ale to wszystko dla was, żebyście się głupio nie pytali później.

---

A tak nawiasem to w stopce pisze:

[...]Jakiekolwiek kopiowanie fragmentów tej strony na inne serwisy bez zgody właściciela mpcforum.pl.[...]

Na końcu tego zdania powinien być wyraz "Zabronione", no chyba że pozwolenie bez zgody właściciela :) :P

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Opublikowano

Dokładnie, cheaty trzeba stosować z rozsądkiem, a nie znaleźć pierwszy lepszy cheat włączyć teleporty cuda i korty :D to od razu poleci kick, ja się kiedyś bawiłem w DEMO, byłem niewidzialny i zabijałem clustonade masskill, to cały server dostawał szału od razu mnie chcieli wszyscy kickowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...