Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Portmap,Inni Nie Mogą Grać Na Moim Servie Bez Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otóż mam server metin2 bez hamachi,w portmapie skonfigurowałem all porty na moje ip z końcówką 100,ale moi koledzy nie mogą grać na serverze własnie nie wiem czemu pisze im błąd podczas łączenia się z serverem,spol mają... więc nie wiem o co tu chodzi

Czekam na szybką odpowiedź.

Polecą + :) :rolleyes:

Opublikowano

Witam,otóż mam server metin2 bez hamachi,w portmapie skonfigurowałem all porty na moje ip z końcówką 100,ale moi koledzy nie mogą grać na serverze własnie nie wiem czemu pisze im błąd podczas łączenia się z serverem,spol mają... więc nie wiem o co tu chodzi

Czekam na szybką odpowiedź.

Polecą + :) :rolleyes:

post-241403-0-27341600-1301847982_thumb.jpg

Opublikowano

Nie pomaga,nie wiem co jest,Proszę was pomóżcie,chce żeby moi koledzy na moim privie grali,zrobiłem im spol z normalną końcówką,porty skonfigurowałem na ip ze strony http://www.twojip.pl/ ale z końcówką 100. i też nic.

Prosze o pomoc błagam was.

Opublikowano

nieeeee,routera nie mam,ale mam w karcie loopback takie cos:

ADres IP : 192.168.xx.x

maska podsieci: 255.255.255.0

Brama Domyślna : (nic nie mam wpisane)

to skoro adres ip mam 192.168..xx.x to w portmapie wpisuje moje 192.168.xx.100 z końcówką 100 i nie mogą sie połączyć,gracze mają spol z normalną końcówką,nie wiem o co chodzi.

Proszę pomóżcie mi :)

za pomoc tygodniowy +

pomoże ktoś? PROSZĘ BĘDE DAWAŁ TYGODNIOWY LIMIT + JAKIE IP WPISAC W PORTMAPIE,TE Z KARTY LOOPBACK CZYLI 192.168.11.1 ale w portmapie z końcówką 100 czy jakie???????????????????

Opublikowano

jeśli wchodze na twojip.pl to mam ip 89.xxx.xxx.xxx i w portmapie miec 89.xxx.xxx.100? z końcówką 100 czy bez? bo z końcówką 100. nie działa bo już patrzałem .

Opublikowano

nie wiem jakie ma być ip,napewno nie z hamachi bo mam serveer no-hamachi(bez hamachi)na twójip.pl też nie działa jak wpisuje ip 89.xxx.xxx.100 w portmapie to nie działa,gracze mają błąd.z normalną końcówką nie patrzałem ale wątpie że zadziała

Opublikowano

to pomoże ktoś? przez 7 dni 5 i + będe dawał.

pomoże ktoś? PROSZĘ BĘDE DAWAŁ TYGODNIOWY LIMIT + JAKIE IP WPISAC W PORTMAPIE,TE Z KARTY LOOPBACK CZYLI 192.168.11.1 ale w portmapie z końcówką 100 czy jakie???????????????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...