Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grą Just cause.

Miałem tą grę już tttyyyyle czasu, i działała, a teraz komputer mi się wyłącza, gdy tylko wejdę do gry (w sensie że wejde do menu, wybiore zapis i mi sie naładuje) komputer mi się wyłącza (resetuje)

Sądzę, że parametry komputera nie są ważne, bo gra działała jeszcze z tydzień temu, a ja nic nie instalowałem (sterowników itp.)

Gra była pożyczona od kolegi, który miał ją z cd action/play/ czy tego rodzaju cos

Płyty już nie mam, bo pożyczyłem ją z rok temu i działała pięknie.

Screenu nie mam, bo jak zrobic screen, gdy komp sie wyłącza ;D

Proszę o pomoc, bo chce se pograc :***[

@Parametry to coś około (nie moge sprawdzic i nie sprawdze)

Ram 512 Mb

System win xP wersja 2002

2.3 gghz (czy jak to sie pisze)

Karta graficzna 128 mb (nie wiem gdzie sprawdzic jaka)

prosze o pomoc x2

@Down

zaraz zobacze, dam mu wystygnac i spróbuje, bo sterowniki mam nowiutkie

shoob.png

Opublikowano

Zobacz temperaturę procesora i karty graf i podaj tu albo poprostu aktualizacja sterów karty graf

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano
@Parametry to coś około (nie moge sprawdzic i nie sprawdze)

...

Co do tematu.

Próbowałeś reintall? Może płyta porysowana? Były jakieś błędy podczas instalacji?

Opublikowano

UP

płyta nie była porysowana, błędów nie było , mówiłem z resztą, że tydzień temu śmigała na luzie...

shoob.png

Opublikowano

nigdy ;D za dużo do stracenia ;D P.S. już działa dłużej, nie wyłącza sie od razu, może cos z procesorem/wiatrakiem?

shoob.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/242524-can-you-run-it-sprawdz-czy-twoj-komputer-spelnia-wymagania-gry/

Sprawdź czy wszystko ładnie biega =)

Opublikowano

człowieku >.< ja już w to grałem na tym kompie, i działało jeszcze tydzien temu na luzie... na najniższych ustawieniach oczywiście ;D

shoob.png

Opublikowano

Jak ci gra chodziła a teraz nie to może ci się CPU przegrzewać i nie wyrabia i po prostu zrzuca pamięć... Zainstaluj program do Temperatury i zobacz jaka będzie przy grze polecam Everest Ultimate Edition. A co karty graficznej jak chcesz sprawdzić jaką masz to Start --- Uruchom --- i wpisz dxdiag

Opublikowano

Prawdopodobnie Ci się przegrzewa. Ew. komp nieco zaśmiecony i wywala błędy.

Spróbuj tym Everestem działać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...