Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wszystkie "Injectory" - Problem / Błąd (?)

...  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mia?e?/mia?a? ju? taki problem?

• Tak!
      1
    • Nie!
      5
    • Tak i nie mog? go rozwi?za?!
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż jak zapewne wszyscy wiedzą , istnieją programy (czasem używane jako cheaty do gier) które nazywamy "Injectorami".

Otóż mój problem polega na tym , iż po zainstalowaniu jakiegokolwiek Injectora (obojętnie jakiego zawsze to samo się dzieje) po około kilku dniach od owej instalacji , gdy próbuję go włączyć normalnie wyskakuje okienko z nazwą , i napisem "Press End to exit without Injection" czy coś podobnego , a gdy klikam OK wszystko mi się wiesza. Działa tylko jeden klawisz z klawiatury , a mianowicie ten ze znaczkiem Windowsa , lecz żaden inny oprócz tego , nawet strzałki (:P). Jedynym rozwiązaniem jest Reset komputera. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś już spotkał się z takim problemem i jak temu ewentualnie zaradzić?

P.S.- Ostatnio kupiłem nową klawiaturę i myszkę firmy Logitech , bezprzewodówki . Od tamtego czasu się tak dzieje. Czy mi się tak zdaje czy to może być wina zakupionego , nowego sprzętu?

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Pozdrawiam.

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

Problem rozwiązany - temat do kasacji

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...