Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Maczka

hubertwalczak8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym złożyć skargę na Moderatora Maczka. Otóż on, gdy cały serwer pyta się o waże rzeczy do niego, od konwersuje na chacie o bramach. Wiem, może to błachy powód, ale żeby zignorować tyle wiadomości na PW! Ja sam wysłałem 6, w tym 3 z CapsLockiem, a on nawet nie zareagował. Po wiadomościach na czacie ogólnum wywnioskowałem że dość sporo ludu też jest na niego wkurzone.

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Bywalec MPC | ProUser

Opublikowano

Też bym nie odpisywał skoro połowa wiadomości do mnie to pytania

ile "cytuje" "Kożtuje" cub.Jeżeli cały server mu pisze msg to jak ma odpowiedzieć skoro nie może ich nawet przeczytać?

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Maczka zawsze pomoże i zrobi cuba itp jak ma na to czas i nie ma spamu na czacie lub msg

Opublikowano

Heh. Ja jestem zadowolony z pracy Maczki. Uważam go za jednych z lepszych Modów

snikersproject1.png
Opublikowano

Ludzie... Uspokójcie się... Wy narzekacie na modów że nic nie robią! Ciekawe czy wy byście byli mądrzejsi! Nieraz nawet jak jeszcze miałem kida to nie zdążyłem czegoś przeczytać jak mi 5 osób spamowało... A co dopiero ma mod?! Mi jakoś maczka i menester bez problemów założyli cuby... Jak napisałem do jednego lub drugiego to powiedzieli np. że nie mieli czasu i już... Poczekałem z 10min i mi założyli... Ciekawe jak czterech modów ma sobie dać rade z 70 osobami spamującymi o cuboidy...

Nothing to do here.

Opublikowano

@xenex

zniszczyłem owszem! Masz do mnie pretensje bo dałem Ci bana za zalewani ulicy!

@up

Leniwy trochę jestem ale to trochę... Cuby robie długo ale dokładnie ... Gdyby ktoś nakręcił 1 z życia moda i jego msg to może byście zmienili zdanie

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja tam nie lubię Maczki, też mi nie odpisywał, niestety najlepsi moderatorzy odeszli...

Opublikowano

a co stało sie coś z twoim domem poza tym że Mąka zabrał ci jakieś małowartościowe itemy?

jak nie to o co ci chodzi?

minecraftus.png18706.png

„Spójrz Młody Anarchisto Rozpierdala Się Wszystko”

Opublikowano

Dla was pewnie najlepiej by było gdyby wcale nie było modów co ?

Zamknąć temat i wywalić w cholere.

Prędzej to zrobią (Pro gejmerzy) z tobą :*

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

też jestem za zamknięciem tematu.. Czasem ktoś do mnie coś ma a czasem nie.. Poglądy macie różne ale nie jestem maszyną tak? Ciekawe jak wy byście na moim stanowisku dużo wytrzymali? 2 tygodnie? Psychicznie byście wysiedli nawet szybciej niż 2 tygodnie!

Co do miasta to jest ono prawie skończone a jak mówiłem nie jestem maszyną były dni co robiło się po 50-80 cubów powiecie że to nie możliwe ale spytajcie się demona jaki on ma spam (lub miał) po wejściu na server

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...