Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutek]B I N G O B O N A N Z A

Marock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bingo Bonanza Board

Shooting

Codziennie mamy do dyspozycji jeden strzał, który otrzymujemy za odpowiednią ilość zdobytego doświadczenia.

Dzisiaj była pierwsza szansa zdobycia nagrody, gdyż dzisiaj minął 5 dzień eventu.

Aby zdobyć nagrodę należy strzelać w jednej poziomej/pionowej linii.

Po bokach mamy oznaczniki, które oznaczają jakie są nagrody za daną, pełną kolumnę wypełnioną strzałami.

Liczba strzałów w jednej kolumnie musi się równać 5 do zdobycia nagrody.

beztytuu15h.png

Na zdjęciu wyraźnie widać 2 całe wystrzelone kolumny ( od lewej strony po skosie jedna i druga w 2 kolumnie od góry )

Osoba ta zdobyła nagrodę : XM-8 / 7D oraz MG-36 / 7D.

Po wystrzeleniu danej kolumny wystarczy kliknąć na daną nagrodę przez co znajdzie się ona w naszym inboxie.

Uwaga !!! Nagroda w inboxie jest 3 dni od pierwszego zalogowania się do gry po zdobyciu nagrody..

Zaleca się ją aktywować przed upływem tych dni. Innym razem zostanie ona usunięta z inboxu i przepadnie..

________________________________________________________________________________________

Bonusy

Wiele było dyskusji na ten temat...

Każdy gracz ma gdzie indziej ukryte bonusy, nie ma żadnego systemu rozstawiania bonusów..

Możliwe bonusy do zdobycia:

- 3x Respawn token

- 1x GP Hazard

- 50x exp/gp 40%

- Black HiSec Key

- 1x Reneval Kit

______________________________________________________________________________________________

Czas trwania eventu/

Zdobywanie expa w danych tygodniach.

beztytuu9e.png

Opublikowano

Witam mam pytanie dot. tego eventu jak mam wiedzieć w jakim trybie grać ,żeby dostać strzał?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Zapomniałem podpiąc ;).

Wszystko fajnie wyjaśnione.

KOLEJNE TOPICI ODNOŚNIE EVENTU BĘDĄ ZAMYKANE BEZ PODANIA PRZYCZYNY.

Podpinam

Opublikowano

Raczej nexon nie będzie aż taki hojny..

Gdyby tak było jechalibyśmy po kolei lub automat by nam wybierał.

Ale właśnie to jest dziwne ...

Okienek jest 25 a event trwa 26-27 dni .

Może rzeczywiście NEXON chce nam podarować wszystkie nagrody .

Dzięki za informacje

9368_gold.png

Opublikowano

No wreszcie się dowiedziałem że tylko 3 dni w inboxie można czymać nagrodę bo się nad tym dzisiaj grubo zastanawiałem a ogólnie super tutek wszystko przejżyste i na temat łapaj +(OMEK raczej wszystkie nasze nagrody są 28 szczałów 25 pól jak się nie mylę ) sry za błędy :)

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Co do bonusów chciałbym dodać jeszcze, ze również można otrzymać Renevala. ;)

Proszę oto screen, jako dowód :)

http://img801.imageshack.us/i/reneval.png/

d4rkvisi0n

1100+ elo

Ariana Deck

Specjalista
Opublikowano

A jeżeli ustrzelę cały rządek, ale nie kliknę na tę nagrodę (na stronce) to będę mógł ją potem sobie wysłać do inboxa(chcę ją użyć np za miesiąc)??

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@EPE

Raczej tak, ale radzę jakiś czas przed końcem eventu, aby tarcza nie znikła..

Inaczej bb z nagrodami.

@Welcome

Event rozpoczął się w środę, ale nowe tryby eventu jakie będzie trzeba grać są aktualizowane co wtorek.

Opublikowano

Dziś trafiłem black keya w ostatnim rzędzie na samym dole środkowe pole, może i u was będzie to samo

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano

Każdy gracz ma gdzie indziej ukryte bonusy, nie ma żadnego systemu rozstawiania bonusów..

Jeszcze jeden taki post, a polecą warny.. Już ja się tym zajmę...

Opublikowano
Uwaga !!! Nagroda w inboxie jest 3 dni od pierwszego zalogowania się do gry po zdobyciu nagrody..

Zaleca się ją aktywować przed upływem tych dni. Innym razem zostanie ona usunięta z inboxu i przepadnie..

-Dobrze że to przeczytałem bo myślałem że jest tak samo jak wypadnie coś z transportera i zostaje na zawsze.

Dzięki :)

BrutalusPL.png
Opublikowano

siema mam pytanie wczoraj gralem one my armi i nabilem chyba z 1000 expa i nie pokazalo sie ze moge strzelac a dzis gralem elimination zwykle i pokazalo mi ze moge strzelac o co kaman ???

Opublikowano

Możliwość wygrania 5 oraz 10 tysięcy NX !

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Notice&BoardIDX=1488

Tłumaczenie pozostawiam dla autora tego tematu.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ciekawi mnie czy bron wylosowana z myst-n też przepadnie po 3 dniach..

Btw. wylosowałem SCAR-H na 30 dni,niech narazie lezy w inboxie,jesli przepadnie to dam znac abyscie odrazu aktywowali:)

Opublikowano

Jak dostałeś z Myst-N to może sobie siedzieć ile chcesz ... chyba nigdy nie zniknie.

Ja mam z Kalika Case Hornety 7Dni i z Transporterów Rec-7 Rangers oraz P90TR SE 1D w Inbox już z miesiąc :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Specjalista
Opublikowano

oj ale teraz nexon zmienił tryby gry, 2 i 3 tydzień wszytko można grać łacznie z Ft, a 4 tydzień wszystko ale bez FT,

a w 3 i 4 tydzień po 300 expa dziennie a w weekend po 500, 2 tydzień pozostaje bez zmian

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...