Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nie mogę znaleźć por. dot. klas posatci i ich bulitów

2.Kim grać - jestem początkującym , ale nie chce klasy najbardziej popularnej i najlatwiejszej

Opublikowano

Gram na china , archerem [ to chyba bower czy coś] Jakie eq mam kupować , jakie bony brać pod uwagę , gdzie expić dobrze i jak skilami iść po kolei

PS. nie chce poradników bo nie rozumiem połowy i proszę bez slangu

EDIT/ Jak najłatwiej zrobić kamień do ulepszania

Jest spol do tego ?

Opublikowano

hmm... jak nie znasz ang to nie dotykaj silka bo się zgubisz. Polaków gra niby sporo ale nic nie osiągniesz bez języka.

alchemią się nie baw (oprócz +) do co najmniej 5-6Degree. MUSISZ przeczytać słowniczki i poradniki i pooglądać filmy. Nie wytłumaczymy Ci tego (całej gry) krok po kroku... Chyba, że sie komuś chce pisać tutka SPECJALNIE dla Ciebie. No cóż co do bowera to dajesz fire/light/pacheon albo cold/fire pacheon i wszystkie punkty w STR. do tego ze 2 miechy farmy na ongach, jakieś 500 silków i można zaczynać. Bez 3 stron pacheon SPORO traci :P poza tym przyda się parę gówienek typu devil 15% avatar czy inne...

seta nosisz garment, bo daje 20% do biegania i 20% do kosztów many (w stosunku do heavy armor - 0%) broń to bow chyba łatwe =P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

najmniej popularne to są klasy pod pvp:

u china to te z force typu heu/fire/force lub bower fire/force a u euro rog/war war/warlock rog/warlock.

LifeSro

FusionRoad