Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Virus I Cub !

Gość Vesth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio chyba 7 dni temu ViruS zrobił mi Cuba na Hodowle Bambusa. Wchodze dzisiaj patrze i cuba nie ma ani na domek ani na hodowle oO;// Jesli mozesz to mi to napraw ... a jak nie to oddaj 250k ..

@edit nie bylo mnie na serwie tydzien .

@edit 2 dzieki demonical ;]

Opublikowano

Nie obecnosc 7dni i wszystko wiadomo.

po okolo 5dniach (niewiem dokladnie) tracisz cuby itd. uznaja to za "koniec gry"

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Ale ja nie skończyłem gry ;p Tak nie może być . Prosze o oddanie cuba .. Dziwne bo Demonical probowal mi zrobic chwilke temu i nie mogl ;d pisalo ze nie ma uprawnien czy cos heh ... Nie skonczylem gry wiec albo mi odda te 250k albo niech zrobi cuba .. Bez sensu .. męczyłem się parę dni żeby zarobić a tego cuba ... zrobiłem sobie przerwę i wszystko przepadło ? ... Wiec naprawcie mi cuba ...

@edit dobra cub juz zrobiony ;] dzieki demonical .

Opublikowano

Widocznie ktos musial zalozyc cuba o tej samej nazwie w innym miejscu, mozliwosci innej nie ma. Zawsze sprawdzam cuba po zalozeniu czy dziala stringiem (nić).

PS. Nie ma co od razu pisac skarg. Wystarczyloby jedno MSG w grze.

Opublikowano

Tak ale cie nie bylo ;P mozliwe ;d nie wiem jak jest z pluginami na serwerach ;P bo nie gram ;d i raczej 2 raz by nikt nigdzie indziej nie dawal nazwy takiego cuba ;P dobra nie wazne ;P mace ;d hehe temat CLOSE ;p Wyjasnione ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...