Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kowal I Ku

ziomal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo Czy istnieje jakis sposob na kowala i na ksiegi umiejetnosci niemuwie ze jakis hack czy cos takiego ale niewiem odrazu ulepszac jak ulepszam np.mistyczna od+0 to odrazu leciec na +7 przynajmniej czy odczekac jeden dzien i juz bo nigdy nic mi nie ulepszyl na +7 podekreslam nic tylko na +6 mam cale EQ a ku nawet liczylem ze przeczytalem 16 i dopiero mam M2 i Druga Um 10 razy i dalej m1 Choc uwazam ze to tylko od farta zalezy moze jednak znacie jakis nawet pol-sposob prosilbym o odp Aha i odczywiscie nie chodzi mi o zwój blogoslawienstwa czy rade pustelnika z IS Sorry za blendy ale alt mi nie dziala xD

Opublikowano

Na ulepszanie przedmiotow na +7 zrob tak

1. jeżeli masz na +6 idz do staruszki zapytaj czy jestes wróżką odp ci masz dzisiaj wielkie szczęście to ulepszaj jak inaczej to nie

2. to jest inny jakis dziwny ale nieraz dziala idziesz do kowala dajesz na niego przedmiot jak sie pociera po czole jak ma na dole reke dajesz ok i jak znow pociera dajesz tak

3. musisz cos spalic dobrego jak spali to ulepszaj inna zecz drugiej nie moze spalic chociaz ruznie bywa

Sposob na Ku

1. wbijasz 99% expa czytasz

2. biezesz np zwoj egzorcyzmu z is ale nie wiem czy cie to interesuje jezeli tak to robisz tak biezesz 5 KU tych samych czytasz 1 nie wejdzie zwoj egzorcyzmu czytasz 2 i tak w kolko

3. jezeli masz konia robisz tak zsiadasz z konia 3 razy potem wsiadasz 3 razy i na koncu 4 razem kiedy bedziesz zchodzil wciskasz rowno ze zchodzeniem na ku

PoZdRo

mentos135

@down Bambos

czytaj ze zrozumieniem to nie jest dokladny i nie zawodny sposob jezeli bys dobrze przeczytal co napisalem bys wiedzial n00bku

3. musisz cos spalic dobrego jak spali to ulepszaj inna zecz drugiej nie moze spalic chociaz ruznie bywa

ps. TO TY TU NAJWIĘCEJ SPAMUJESZ Bambos więc sie nie udzielaj pajacu ? wniosles cos do tematu nie więc ?

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

• Dodaj nową pozycję...