Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio bawię w AutoIt z funkcjami control. Chcę stworzyc bota który klika na pixel w zminimalizowanym oknie. Na razie dowiedziałem się tylko tyle że "Autoit nie może czegoś takiego wykonać"- cytat z jednego forum autoit- ale pod tą odpowiedzią okazał się post z nie wyjaśnowymi funkcjami i tylko podpisany że można to zrobić.

Kod z tego posta

To jest ukryta treść, proszę

Czy ktoś mi wytłumaczy jak mogę to zrobić bo z tego kodu nic nie rozumiem

1327238783-U261492.png

Opublikowano

W Metinie nie tak prosto wywołuje się kliknięcie, poza tym szukanie pixelów na zminimalizowanym oknie wymaga dobrej znajomości GDI_Plus...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

masz racje, wiecej niż dobrej, kiedyś się bawiłem tą funkcją , na forum tez była o niej rozmowa i jako·ś nikomu nie udało się uzyskać jakichkolwiek efektów

to dość stara funkcja z 2-3 lata już ma, możliwe ze działa tylko pod xp

kiedy w windows pojawią się naprawdę porządne wirtualne pulpity, wkońcu coś takiego da się zrealizować

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak z sensem wytłumaczysz co wyszukiwanie pixela ma wspólnego z obsługą myszki to może jakoś do się przerobić obsługę myszy ( przykładowy skrypt ) do obsługi pixela

dla pixeli okno musi być widoczne i nei zasłonięte niczym, skoro juz jest widoczne to po co babrać sie i kompikować problemami z obsługa myszy w zminimalizowanym

PO CHOLERE WAM TA OPCJA GRY W ZMINIMALIZOWANYM !? W TLE NIE WYSTARCZY ?

p.s.

chyba że w tym wszystkim chodzi tylko o to że nie radzisz sobie ze składnią programu mimo że masz wszystko jasno i wyraźnie wyłożone w helpie, co i gdzie masz wpisać ! ja nawet grając w metina wiem ze title to nie Metin 2 tylko Metin2 , ale po co tłumaczyć i w ogule coś pisać dalej skoro po raz enty ci powtórze : to nie działa w metinie zwłaszcza w aktualnych wersjach, działało chyba w 2008 jeszcze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Dodaj nową pozycję...