Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa Wypowiedź "Brzydkiburak"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam na tym celu nikogo obrazić, ciekaw jestem jakie macie zdanie na temat tego kolesia.

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania .

JA SIĘ Z NIM NIE ZGADZAM ! :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Każdy ma własną sugestywna opinie. Np, najlepszy gracz w grze tępi cheaty, bo sam z nich nie korzysta.

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Np, że On nie lubi ogórkowej, nie znaczy,że ktos inny też, np możej jeśc ja codziennie.

Każdy ma prawo do własnej opinii. Moja to taka, że wszystko jest dla ludzi. Od paliwa, po wódke aż do cheatów.

Opublikowano

A ja się zgadzam, chociaż nie mówię, że Ci którzy posługują się nimi są swojego okresu "trolami"=).

jak znudziła się komuś gra, a nie chce mu się bić 10h potworków, żeby wyleciał jakiś kamyczek to go używają.

Część używa dlatego, że "wszyscy' używają, aczkolwiek gdyby nikt nie używał, gra byłaby lepsza.

Opublikowano

To popisywanie sie,tylko z tym sie nie zgadzam

Reszta to fakt bo cheaterow juz z pol roku nie uzywam

Ale ja gram dla rozrywki ale rowniez by wlasnie byc w tej tabeli,rankingu graczy.Moze to nie jest popisywanie ale innym to imponuje i maja do cb szacunek w grze.

Ale ogolem duzo prawdy w tym

sstwc.jpg

Opublikowano

on ma racje, lecz wiadomo gdy ktoś już osiągnoł coś co chciał i nudzi się mu to używa tych "cheatów".

No ale trzeba to tępić :)

GB Street i jedziesz dalej!

Moja ulubiona pozycja?

To pozycja za kierownicą mojego motoru :D

Necik :

internetz.png

Opublikowano

ja osobiście używam cheatów nie dla tego że nie umiem grać ale dlatego, że inni też ich używają. dlaczego ja mam byc gorszy i dluzej do wszystkiego dochodzic kiedy moge sobie poczitowac i miec do tego większą frajde? gdyby przeszło połowa graczy w warrocku +20lvl nie latała na wallhacku też grał bym normalnie.

Opublikowano

Buahaha, ktoś go na czitach pojechał a teraz puacze xD

Bym się nawet nie zdziwił, wiesz ?

Pewnie cheata nie umiał odpalić, a zobaczył wcześniej, że MPC to baza cheatów i pobrał EM2 i walnął do 2010r. Nie odpaliło i:

Puacze