Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sugestia Reklama.

Co ty na to  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ty na to?

• TAK jak najbardziej
      7
    • Nie nie wypa?
      1
    • Nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam wpadłem na fajny i dość zarobkowy pomysł dla MPC A ZARAZEM DODANIE OPCJI AdTaily Sprzedaż reklam np na dolnej części strony

Strona WWW

To jest ukryta treść, proszę

Kokosz miałby wtedy kasę na utrzymanie mpcforum i nie tylko.

Dla tych których nie wiedzą:

AdTaily to skrypt dzięki własciciel strony może nieżle zarobić na wyświetlaniu reklamy 125 na 125 pikseli w formacie JPG, PNG lub nieanimowany GIF.. Kosz takiego wstawienia banera jest zależy od Odsłon dziennie strony. Jednakże taki baner można wstawić oraz zapłacić tylko przez Przelew

Edytowane przez Cad0s
Opublikowano

Na tak : ) Wszystko co może wspomóc stronę się przyda.

Bo te lagi irytujące są : (

1373662483-U83583.png

Opublikowano (edytowane)

Było już, ale nie pamiętam do końca. Kokosz mówił, że to zmniejszyło by liczbę odsłon MPC czy jakoś tak (nie pamiętam, nie chcę skłamać) i niestety nie przeszło. Jak znajdę dam link.

To jest ukryta treść, proszę

Robem tak napisał

ale jeśli chodzi o sposób to i ciekawa możliwość zarabiania , ale jeśli patzrąc na ostatnie posty kokosza i zapoznając się z jego wypowiedziami nie chce on generować większego ruchu wychodzącego z forum

Więc raczej nie przejdzie.

Edytowane przez Turek28
Opublikowano

nie tak nie może być niech do kokosza dojdzie że on sam też jest człowiekiem a kasę z reklam Google na mpc jest marna jak by do tego dodać ową dodatek/aplikację nic byś nie musiał płacić za forum utrzymywała by się sama bo prędzej czy później to forum padnie z powodu braku funduszy a ja czuje to po kościach więc drogi kokoszu proszę cię o zajrzenie tutaj i wstąp do dyskusji jeżeli to dobry pomysł to owy dodatek niech pojawi się na forum a jeżeli nie to podaj konkretne powody . Bo prędzej czy póżniej z forum zostanie tylko domena a w późniejszym czasie nic 0.a ja bynajmniej do tego dopuścić nie chcę. Więc nie zrozum mnie źle ale przemyśl to. MPC juz dość laguje więc 1-3 mis będziesz miał więcej funduszy na dedyka dla mpc bo ja też eis martwię o przyszłość MPCForum.pl

Pisał Cados ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...