Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Próbowałem znaleźć odpowiedź na pytanie z tematu przy użyciu opcji szukaj lecz skończyło się tylko na próbie.

Pytanie brzmi ile maksymalnie BEZ LAGÓW uciągnę clientów na neostradzie 1mb?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

jeden silk zre malo - mysle ze limit dla sbota spokojnie wyciagniesz. Ale to tylko jesli bocisz na clu. Bo 25 clientów raczej nie odpalisz, chyba ze masz kompa od NASY xD

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Wszyscy mnie źle zinterpretowaliście, chodzi mi tylko i wyłącznie o internet. Postacie będą odpalone na CL. Pytanie czy neo 1mb uciągnie 15 postaci bez lagów?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Spokojne będzie działac,ja mam tak słabe łącze ze poczte musze wczytywac w html(bo inaczej sie nie zaladuje) i spokojnie lata mi 8 postaci.

Opublikowano

Spokojnie Ci pociągnie. Ostatnio liczyłem na Play Online ile danych wysyła i pobiera trzy odpalone postacie w ciągu 24h. I wyszło około +/- 50 mb. Muszę wliczyć w to przeglądanie stron ;)

Opublikowano

to głównie strony tyle ważą... taki onet waży 2mb jak nie lepiej. Spokojnie pociągniesz, a jeśli nie ---> to wina kompa.

LifeSro

FusionRoad