Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram w hattrick org online chcialbym tam troche kasy nabic pomoze ktos ? byl bym wdzieczny .

Jak bym sie znal na takich zeczach nie pisal (prosil bym o pomoc ) bardzo mi na tym zalezy nie potrafie tego zrobic sam na you tube patrzalem ale slaby mam wzrok a tam nie jest zbyt wyraznie opisane jak ktos bym chial pomoc podam nik gry oraz haslo wielkie dzieki z gory POZDROWIL WSZYSTKICH !!!!

Opublikowano

Witam a jak podal bym tobie nik haslo zrobil bys to dla mnie ? prubowalem ale nic nie moge zrobic poprostu jestem nie kumaty ozdrowil

To, że jesteś nie kumaty widać po Twoich postach.

9941935.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Shokata (To, że jesteś nie kumaty widać po Twoich postach.)

TO JAK TY JESTEŚ TAKI GIGANT TO BYŚ MOŻE LEPIEJ POMÓGŁ CHYBA ŻE JESTEŚ TYLKO W GĘBIE MOCNY TO JEST PROŚBA JA JESTEM TROSZKĘ STARSZY JAK TY I PODEJRZEWAM ŻE MÓGŁ BYŚ BYĆ MOIM SYNEM ZA MOICH CZASÓW KOMPUTER TO BYŁ SPECTRUM GDZIE SIĘ JEŻELI CHCIAŁEŚ POGRAĆ CZY COKOLWIEK ZROBIĆ TO STAŁO W KOLEJCE I TO PRZEWAŻNIE NA WAKACJE A TO TYLKO PROŚBA !!!!!

Opublikowano

1. "hce heatengine" Mam nadzieję, że ta ortografia to dla żartów... po za tym: Kliknij tutaj, aby rozpocząć pobieranie!

2. KURWA MAĆ JA PIERDOLE! Przecież dziesiątki tysięcy razy na forum były takie tematy! NIE DA SIĘ HACKOWAĆ ZA POMOCĄ CHEAT ENGINE W GRACH ONLINE, PONIEWAŻ INFORMACJE SĄ PRZECHOWYWANE PO STRONIE SERVERA!

3. Dżastin... Nie obrażaj się. Niektórzy ludzie (tacy jak Shokata) mają "zbyt dobitny sposób wyrażania się". Jednak tak czy siak twój sposób pisania jest trochę dziwny.

• Dodaj nową pozycję...