Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neostrada I Dc

Haxor aKa Ari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponieważ nie wiem gdzie umieścić ten temat a kieruje go do graczy silkroad umieszczam go tutaj.

Myślę że rozwinie się tu interesująca dyskusja na temat dc i internetu neostrady.

Tak więc posiadam neostradę livebox i zwykły modem internet 6 mega i powiem wam ze ogólnie radiowe łącze się nie umwya ale livebox to straszny bubel częste dc.

Ogólnie używam modemu i jestem w sumie zadowolony ale nieraz przechodzą samych siebie dziś sobota weekend ludzie grają i 10 razy się zalogowałem na 2 postaci i po 5 minutach zerwało neta.

Więc zadzwoniłem do nich zrestartowali łącze i cisza narazie ale jakies 5 h jestem w plecy bo co chwila dc i czas logowania masakra.

Myślę że rozwinie się bardzo interesująca rozmowa i każdy wyrazi swoją opinie.

Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

no nie ja nie mogę gadać na neo czasem ma takie akcje i to właśnie złe postrzeganie ludzi jest jeżeli mówią i krytykują coś czego nie mieli albo nie sprawdzili tak do końca ja korzystam z upc u brata czasami i też nie narzekam ale pingi neo a upc to jest różnica.

• Dodaj nową pozycję...