Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kicki

roofipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem zupełnie nowy w świecie combata więc może coś źle robię. Podczas każdego meczu co jakiś czas kicka mnie do menu wyboru drużyny w której nic nie mogę zrobić, wyjść, po prostu nic. W tej sytuacji zostaje mi tylko ctrl + alt + delete i zamknij proces... Liczę na waszą pomoc, pozdrawiam!

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Zbyt wysoki ping.

Po prostu ping skacze wywala cie do menu .

Chyba że zostajesz wywalony przez kogoś z rooma.

Co do neta off jakieś gówna typu gadu itp

9368_gold.png

Opublikowano

Witaj w moim świecie.

To jest wina neta..

Przerwało ci neta, jak i połączenie z serverem.

W takiej chwili tak jak mówisz, alt, ctrl, delete i od nowa..

Nic się nie da zrobić.

Opublikowano

Wszystkie programy oprócz antywirusa są wyłączone, ping jak sprawdzałem ostatnio na speedtescie mam niski. Wiem że noobskie pytanie ale czy pisze gdzieś że zostałem wywalony przez kogoś z pokoju? Pozdrawiam

@Marock w innych grach nie mam takiego problemu, np. w cs 1.6 pingi mam zawsze w okolicach max 40 ;/

32265.png

Opublikowano

Wolne łącze niestety mam to samo ;/

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano

Jeżeli zostajesz wywalony prze Elite Moda

1301759295-U144516.png

Jeżeli ktoś chce cie wywalić to zobaczysz głosowanie a jeżeli przez ping to wyskakuje komunikat coś tam Latency lub po prostu nic

9368_gold.png

Opublikowano

W takim razie to nie przez głosowanie... Dziwne, problemów z pingiem itp. nigdy nie miałem, w innych grach nigdy nie miałem takiej sytuacji że wywalało mnie z gry z powodu za wysokiego pingu ;/

32265.png

Opublikowano

Wyłącz antywirusa i zaporę systemową - bardzo możliwe że blokują proces.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Zapora wyłączona, antywirus i tu problem... Korzystam z avg free którego nie da się wyłączyć za żadne skarby świata, szukałem pomocy u wujka google, niestety sytuacja zostaje bez zmian.

32265.png

Opublikowano

up, antywirusa zmieniłem na kasperskiego którego mogę wyłączyć w czasie gry ale niestety nadal mnie kicka... Czy da się to naprawić czy niestety nic nie da się zrobić ;x?

32265.png

Opublikowano

Właśnie .. Może masz problem , ponieważ masz jakieś Hacki z innych gier na kompie itp.

ps: może reinstal ,ale niewiem -.-

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

A tak w ogóle to może wchodzisz do pokojów oznaczonych "E" ?

Jesteś nowy w świecie combata więc nie wiesz.. Masz małą rangę i pewnie wywalają Cię z gry.

BrutalusPL.png
Opublikowano

Może być to sprawa taką jak ja mialem, coś z kablem do którego podłączony masz internet, sprawdź go może dlatego Ci zarywa.