Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rybactwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :D Dawno mnie nie było na MpcForum :P W tym roku wziełem się za łowienie ryb :) Dawno tego nie robiłem a mam jeszcze na 6lat opłaconą kartę rybacką to dlaczego ma się marnować :P Kupiłem nowy sprzęt i mam zamiar pojechać nad jezioro Rożnowskie i nie wiem gdzie lepiej czy nad jezioro Rożnowskie czy na prywatne stawy :) Kupiłem kołowrotek Morski SEA GAME 7000 z 6łożyskami i pojemnością do 450m żyłki 0,45 oraz do 260m żyłki 0,50 no i do 175 m żyłki o grubości 0,60 :) Wędkę mam profesjonalną ale nazwy nie podam bo szczerze nie pamiętam. Posiadam też kołowrotek który ma 1rok o wartości 2100zł nazywa on się shimano stella 2500 fd japan oryginalny posiadam też 817 haków spiningowych i sporo sztucznych rybek oraz bardzo dużo zwykłych Haczyków z zadziorami mniejszymi i większymi :P Mam zamiar kupić sygnalizator i chcę zapytać czy znacie jakąś fajną firme która ma dobre sygnalizatory a nie chińskie???

Prosiłbym o szybką odp.

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Raporcik dla kolegi no i 2 raporcik za spam. Jesli nie masz nic do powiedzenia nic nie pisz proste....

Nie pisz posta pod postem :)

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Nie ma to jak wydac 10 000 na swoją pasje

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami