Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W Jakich Sklepach Moge Przerobic Psp?

jargen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam w sklepach bo sporo zapłacisz. Lepiej sam przerób, masz tuty na necie, lub poproś kogoś kto się na tym zna.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

No coś koło tego, w oficjalnych sklepach się nie da, jak już to w jakiś serwisach o ile w Twoim regionie są :D.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Przerabianie w sklepach jest nie opłacalne. Poszukaj poradników lub poproś kogoś kto się na tym zna.

Zbyt duża sygna

~Man

Opublikowano

UP ty jestes glupi czy udajesz

nieczytasz postow wyzej

pisalem ze niechce mi sie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

PSP przerobisz w spożywczym na nabiale :);)

A tak naprawdę pójdź do pierwszego lepszego serwisu z konsolami,

zapłacisz 40-50zł a porzestrojenie zajmuje 5 min [masz pewność ze niczego ci nikt nie zpsuje]

I jeszcze jedno jak masz psp 3k to się nawet nie wybieraj na przerobienie konsoli bo tego nie zrobisz ;P.

Mam nadzieję, że pomogłem i licze na -.

1325845644-U48159.gifredsto11.pngtreasu10.pngbadge-11.pngbeta-p10.pngtribal10.pngpyroma10.pngsailor10.pngwater_10.png
Opublikowano

KAŻDE PSP można przerobić. Jedynym ograniczeniem jest wersja softu. Na najnowszą (6.38) o ile się nie mylę, nie ma jeszcze żadnej możliwości przerobienia. PSP 3004 można nawet już stale przerobić.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

mam 3004 light slim

soft 6.30 bodajze

jak bylem w sklepie gdzie skupywali gry na xboxa psp i ps3 powiedzieli ze sie niezajmuja...

jaka mam pewnosc ze gosc mnie w chuja niezrobi jak wyciagne baterie i powroci system?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Przez ten czas mógłbyś już mieć przerobione PSP. Masz w tym dziale poradniki, jak chcesz to na PW dam ci link do poradnika w którym wytłumaczone jest jak zniżyć soft (z 6.31/6.35 na 6.20) i zainstalujesz sobie coś z moich poradników, albo aktualizuj do 6.35 i zainstaluj 6.35 B4, też masz tu mój poradnik.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Po co przerabiać w sklepach... W domu zaoszczędzasz kase i czas bo przerobienie to jest ściągnięcie i odpalenie pliku

A poza tym PSP 300x = nietrwała przeróbka = ciągłe chodzenie przerabiać ?

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

Jeszcze nie przerobiłeś? <meagfacepalm> Zaktualizuj do 6.35 i zainstaluj sobie 6.35 B4 - masz tu poradnik. Tak jak napisał up - musiałbyś ciągle latać żeby ci przerobili znowu. To się ogranicza do wgrania kilku plików i uruchomienia tego na PSP...

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Ziomek- nie rozumiem mieszkasz w Hiszpanii a tam gry są tak samo ogólnodostępne jak w Anglii, więc po co przerabiać konsole? Przerobisz konsole - zarobisz bana na PSN jeśli będziesz grał Multiplayer'a, warto również wspomnieć że przerobiona konsolka traci swoją ''żywotność'' oraz gwarancję- po co Ci to?

Ale jeśli już Ci tak baaaardzo zależy <czego nie polecam> zrób tak jak mówi Nicholas :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Konsola przerobiona nietrwale NIE traci gwarancji, nie dostaje się też banu na PSN, można grać w gry multiplayer normalnie.

Hmm... z tego co mi wiadomo przerabianie konsol to piractwo, a jaki sens byłby gdyby na PSN nie banowali użytkowników którzy sobie ściągnęli grę z neta? Przecież to by zaprzeczało polityce korporacji która jest nastawiona na sukces+zysk, a nie na sam sukces, a bez kupowania oryginalnych gier nie ma zysku- proste i logiczne.

A jeśli chodzi o to że konsola nie traci gwarancji- No racja nie traci ale tylko wtedy jeśli poddamy ją ponownej przeróbce i doprowadzimy do dawnego , oryginalnego stanu...

sygnakrlik.png

Opublikowano

@up, Masz rację, przerabianie konsoli to piractwo .. ale lepiej zapłacić raz ok. 100zł , nic stale kupować gry które będą kosztowały 2x więcej .. ;)

W Polsce owszem, jednakże użytkownik jargen12 podaje iż mieszka w Hiszpanii , gdzie kwestia dobrej gry na PSP to jakieś max . 15 euro. Uwierz mi wiem co mówie bo mieszkam w Anglii i tu kupno oryginalnej gry to tylko kwestia pójścia do sklepu i wydania max 10-20 funtów za NAPRAWDE dobry tytuł, a tu zarabia się podobnie jak w Polsce, tyle że tu : tysiąc funtów a gra kosztuje max 40 <te najnowsze> a w Polsce tysiąc złotych i gra kosztuje 2 stówy : )

sygnakrlik.png

Opublikowano

PSN nie banuje użytkowników z przerobionym PSP, bo niby jak mają to sprawdzić, że ktoś ma przerobione PSP?

On nie mieszka w Hiszpanii, tak sobie po prostu napisał żeby być fajnym.

Już któryś raz pisze - jedni przerabiają PSP po to, żeby mieć gry homebrew i pluginy, a inni do grania w pobrane gry. Samo przerobienie nie jest jeszcze piractwem, piractwem jest pobranie gry z nielegalnego źródła.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

PSN nie banuje użytkowników z przerobionym PSP, bo niby jak mają to sprawdzić, że ktoś ma przerobione PSP?

On nie mieszka w Hiszpanii, tak sobie po prostu napisał żeby być fajnym.

Już któryś raz pisze - jedni przerabiają PSP po to, żeby mieć gry homebrew i pluginy, a inni do grania w pobrane gry. Samo przerobienie nie jest jeszcze piractwem, piractwem jest pobranie gry z nielegalnego źródła.

Pozwól że zacytuje sobie fragment Regulaminu działu Psp.2. Na forum zabrania się umieszczania obrazów gier (ISO, PSO) oraz pirackiego softu który używany jest do łamania zabezpieczeń konsoli.

. Widzisz na forum obowiązują podobne zasady do moich... Z tego co tu widzę to nawet przerobienie PSP jest piractwem : ) .

Wybacz, ale to nie temat do dyskusji jednakże sam sobie odpowiedz na pytanie : Czy przerabianie PSP jest piractwem?

sygnakrlik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...