Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Nici Z Serwera S26

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=7076730#post7076730

Drodzy gracze!

Serdecznie chciałbym przeprosić za żart związany z planowanym otwarciem nowego serwera Artus (26).

Nie był on do końca przedyskutowany i nie otrzymał zgody na ostateczną realizację, niemniej jednak jakimś cudem ujrzał światło sekcji publicznej na forum.

Wiemy, że nadzieje związane z nowym serwerem są silne i nie chcieliśmy ich rozbudzać, tym bardziej, że mogło to przyczynić się do dokonywania zakupów SM specjalnie na ten cel.

Z mojej strony jest mi niezmiernie przykro i przepraszam za zaistniałą sytuację. Dołożę wszelkich starań, żeby podobna sytuacja nie wystąpiła.

Wasz Community Manager

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Szkoda : (

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

i dobrze .. niech sie rozprawia z chinolami i zrobia a nie najlepiej niech zablokuja chinskie ip czy cos zeby nawet przez proxy nei mogli wbić kurde .

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

@up fajny event mieliscie

@temat i tak co z tego jak wyjdzie s26 beda zaraz ceny staly na allegro za 1kkk z 50zl bogate nupy nakupia SM i kasy z allegro i beda szpanowac pro elo elo eq jak to zawsze na plu czy innych servach jest

Jeśli jesteś gość to daj mi - - - -

Opublikowano

Wiemy, że nadzieje związane z nowym serwerem są silne i nie chcieliśmy ich rozbudzać, tym bardziej, że mogło to przyczynić się do dokonywania zakupów SM specjalnie na ten cel.

I info przyczynilo sie do kupowania sm czyli to bylo tylko do wzbogacenia sie! nigdy nie bylo czegos takiego jak teraz... powalone..

Opublikowano

i dobrze .. niech sie rozprawia z chinolami i zrobia a nie najlepiej niech zablokuja chinskie ip czy cos zeby nawet przez proxy nei mogli wbić kurde .

tak chinskie zablokuja a co to da jak gracze cizty z mpc beda pobierac i czitowac

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Polskie serwery i tak są do niczego.

Sam oczekiwałem na nadejście tego serwera, jeszcze przed feriami, wtedy była "nie oficjalna premka".

Co to za rywalizacja- jeżeli zespół odkopie wyprzedaż majtek pierwszego dnia?

Mogli chociaż na jednym serwerze nie sprzedawać tych swoich yangów, niestety z PL serwerów nic nie zostało.

Opublikowano

Było by dobrze gdyby powstał ten nowy serwer, ale pod warunkiem ze nie bedzie tam IS i gra bedzie jak najbardziej sprawiedliwa. Juz dla tego utrzymania serwa kazdy gracz mogl by wplacic miesiecznie te symbolicznie 2PLN.

Opublikowano

Było by dobrze gdyby powstał ten nowy serwer, ale pod warunkiem ze nie bedzie tam IS i gra bedzie jak najbardziej sprawiedliwa. Juz dla tego utrzymania serwa kazdy gracz mogl by wplacic miesiecznie te symbolicznie 2PLN.

Imho. nie jest możliwa gra zupełnie bez is.

po pierwsze sam zespół ma z tego ogromne pieniądze, po drugie, gra bez Is'a jest nie możliwa.

Zespól odwalił już kawał dobrej, jakże honorowej roboty, odwalając yangi na allegro.

Nie ma co liczyć na jakąkolwiek re-motywację z ich strony.

Nie wspominając już, iż boty były, są i będą.

Nie ma opcji, aby metin stał się grą 4fair ppl.

Opublikowano

Oni sie kurwa nadaja.

metin2.pl to nieogarnieta ''instytucja''

to jest oczywiste,oni robia wszystko dla pieniedzy.

gdy oglosili ze s26 zostanie wlaczony,gracze zaczeli kupowac sm-y.

Szkoda gadac,klawiatury mi szkoda,pozatym, wbijam na pl'u skille na g1 i kont mi szkoda,bo wiadomo,zaraz bym perma dostal

65994253024037513199.png
Opublikowano

Ehh a myślałem ze wróce na pl :/

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ale jest nadzieja, że w najbliższym czasie będzie ten s26 bo jakieś zadośćuczynienie ten ziomek musi zrobić. wrobił tysiące ludzi ;D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Zarobili kasę z tego "specjalnego" Item Shopu i teraz rezygnują...

Potem będzie kolejna taka akcja i znów "fake", a potem kolejna i może ta trzecia będzie wypałem...

Opublikowano

Oni chcą jeszcze się dorobić, bo i tak wiedzą, że w ogóle graczy nie będą mieli na tych ich serverach.

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

@Up kolega czytal na forum metin2.pl ze bedzie 26Server jednak ja nie znalazlem tematu.Jednak jezeli juz reklamowali server to znaczy ze cos juz zrobili....

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Opublikowano

Sprawa ma sie tak idac tokiem ich inwestycji : jak za szybko wydadza serw jeden po drugim to kto bedzie gral? Sprawdzcie sobie ranking graczy top od 1-10 w kazdym przediale klasy. Malo tam osob gra... Ranking szamanow waha sie od 77 lv !!! top 10 do 88 TYLKO, Klasa sur od 81 do 85+ tak samo ma sie sprawa z ninjami. Od 11 to juz 70lvle .Cala topka to wjownicy z "BIJEWAS" na czele - typowymi neosami co graja wojownikami body tylko w celu zdobycia topkki na nowym serwie. Wystarczy poczytac forum tego serwera ludzie pisza ze to porazka. Pamietacie s24 ile trzbe bylo czekac? I duzo osob na nim gra moim zdaniem najciekawszy obecnie serwer.

Widocznie gameforge jeszcze chce poczekac na wieksza ilosc graczy ktorzy odejda ze starych serwerow. Osobiscie juz sam czekam pare miesiecy na s26 mysle ze bedzie warto; ]

Opublikowano

I to jest kurwa z metinem tak że starzy wbiją na jednym serwerze ten 80-90 a potem się na nowy wpierdalają nie dając nowym się rozwinąć, a nowy się nie nauczy nic nie wiedząc za wiele o tym jak i co robić, a kolejna ważna rzecz o której chciałem napisać to ceny, i to ejst wina gmów, że oni sobie dają na priv postacie yangó miliardy a potem kupują pro eq i się jarają, wpuszczając do obiegu dużo yangów. Takie jest moje zdanie i tam tak jest i nikt tego nie zmieni bo kto ich sprawdzi?? będzie taki Xaar sprawdzał logi gmów? które się mieszają z logami innych postaci na serwerach?? Gmi są bezkarni, a dużo razy dają 150% droop yangów żeby potem tłumaczyć ilość yang na serwerze.

Opublikowano

Kolego,wyzej, gdy przeczytalem twoj chaotyczny post to myslalem,ze pampersy trzeba sobie zakladac,wchodzac na mpcforum.

jesli nigdy nie miales stycznosci z teamem, sie nie odzywaj.

samemu,bylem redaktorem wiki w metinie x czasu temu.

duzo co napisales,to prawda, ale z tymi logami?

nie wiem skad to wyciagles?

Po 1 na plu nie ma takich komend jak na privach

po 2 w kazdym globalu, logi sa zapisane do klasy.

gracze maja logi wspolne, jednak kazdy MG ma oddzielne.

wystarczy wejsc w np. Mg panexe zeby zobaczyc jakich komend uzywal.

fakt,oni za robote,dostaja premium,na prywatnych kontach,eq niezle maja.

wystarczylo by napisac do xaar'a on by ci to wyjasnil

65994253024037513199.png
Opublikowano

Moim zdaniem tez trzeba myslec logiczne ze robili sobie zart no ale tez niektorzy sa napaleni i od razu SM kupili , moim zdaniem powinni zrobic ten serwer w ramach przeprosin i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...