Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 Znów Nie Płatny!

Deidara99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pitererx nie zadawaj głupich pytań czy działa tylko sprawdź ja pobrałem i działa dlatego chciałem byście o tym się dowiedzieli i pamietajcie jezeli weźmiecie nowsza wersje wszystko na marne (chodzi o aktualizacje ktora wychodzi klikać ANULUJ!!!)

Opublikowano

Leonidasso jak ci wyskoczyło że masz jeszcze 39 min to znaczy że to normalny easymetin2 tylko dożucone jakieś gówna

Opublikowano

Super dziala +++ leci

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

Dobar ludzie słuchajcie ja poprostu chciałem wam pomuc ponieważ wy wszyscy czekaliście na to szukałem tego dla was aż w końcu znalazłem były komentarze działa na virus total to wziełem brak wirów mowie spoko pobiore pobieram patrze działa wpuszczam na mpc forum nie umiem zabardzo wyjasniac wam waszych błędów ale się staram żeby wam było lepiej wiec juz wiedzcie że ja nie wiem czy wam wykrywa jakiegos keylogerra czy nie bo mi nic nie wykryło chciałem pomuc a wiedzcie że jestem poczatkujący i młody -,-

Opublikowano

Powiedz mi jeszcze po co tak kombinujesz z tym EM2, przeciez i tak to nie podziala...

A teraz jak cos sie zacznie dziac wam z komputeram albo stracicie konta to sie nie dziwcie... W tym "em2" sa spakowae 2 pliki - plik system32TWII.exe i wlasniwa instalacja EM2 ze zmieniana nazwa. Jak nie wierzycie to odpalcie sobie sama instalacje EM2, nic nie ruszajcie i wejdzcie do menadzera zadan (ctrl+alt+delete) i zibaczcie ze pojawily sie 2 procesy. Ten system32TWII.exe kopiuje sie do folderu system32 dlatego sciezka instalacji w em2 jest C:\windows\system32... Jak juz zainstalowaliscie bocika to radze sprawdzic czy nigdzie tego falszywego pliku nie ma. Najlepiej od razu wylaczac go w procesach i wpisac komende w konsoli:

del c:\windows\system32\system32TWII.exe

Ja sie poswiecilem i kilka razy odpalilem sama instalacje bota... Ten exe juz sie nie uruchamia ale boje sie co on moze dalej zrobic... A zauwazyliscie ze tego pliku exe nie da sie wypakowac winrarem? Kazdy spakowany plik exe przez winrara (archiwum sfx) da sie bez problemu rozpakowac...

Opublikowano

Powiedz mi jeszcze po co tak kombinujesz z tym EM2, przeciez i tak to nie podziala...

A teraz jak cos sie zacznie dziac wam z komputeram albo stracicie konta to sie nie dziwcie... W tym "em2" sa spakowae 2 pliki - plik system32TWII.exe i wlasniwa instalacja EM2 ze zmieniana nazwa. Jak nie wierzycie to odpalcie sobie sama instalacje EM2, nic nie ruszajcie i wejdzcie do menadzera zadan (ctrl+alt+delete) i zibaczcie ze pojawily sie 2 procesy. Ten system32TWII.exe kopiuje sie do folderu system32 dlatego sciezka instalacji w em2 jest C:\windows\system32... Jak juz zainstalowaliscie bocika to radze sprawdzic czy nigdzie tego falszywego pliku nie ma. Najlepiej od razu wylaczac go w procesach i wpisac komende w konsoli:

del c:\windows\system32\system32TWII.exe

Ja sie poswiecilem i kilka razy odpalilem sama instalacje bota... Ten exe juz sie nie uruchamia ale boje sie co on moze dalej zrobic... A zauwazyliscie ze tego pliku exe nie da sie wypakowac winrarem? Kazdy spakowany plik exe przez winrara (archiwum sfx) da sie bez problemu rozpakowac...

ja niestety teraz nie mam folderu z windowsem przez ten syf wiec jak wpisuje ta komende to pisze ze nie moze odnalesc danej lokalizacji..

@EDIT..

wpisalem w cmd attrib -s -h c:\windows i mi przywrocilo folder z windowsem lecz nie mam tego pliku w folderze system32 tego system32TWII.exe

to co moge tera zrobic? :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...