Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Spadochron

Dijkstra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się sterować spadochronem chyba, że będziesz miał farta i wleci w ciebie jakiś samolot lub ktoś odepchnie Cię z BS to wtedy możesz lecieć w inną stronę,

ale nie możesz nad tym panować :D

Kiedyś (bardzo dawno) grałem z polakiem, wtedy praktycznie nikt nie miał ubranek z dr.pepper ani za BF, a on był cały odziany w te ciuchy za, spytałem skąd? Powiedział, że ma to właśnie z Dr.Pepper tylko, że on kupuje i z nakrętek odczytuje kody. W pewnym momencie zobaczyłem, że jak leciał na spadochronie to leciał w konkretne miejsce, a nie opadał jak każdy, no to pytam JAK? On mówi, że z Dr.Pepper ma takiego boosta, ale wątpię bo leciał tylko do przodu, a nie skręcał (może właśnie został odbity przez samolot ^^)

Opublikowano

I tu popełniacie błąd. Da się sterować spadochronem, nie na szybkosć spadania , lecz na kierunki tak.

Wyleć samolotem w górę, wyskocz , użyj spadochronu i steruj tak samo jak bys chodził na ziemi.

Może nie tak samo jak na ziemi, bo widzisz jakby twoja postać nadal się nie ruszała, ale widoczne jest to kilka metrów nad ziemią.

Kocham Battlefield-Heroes : D