Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec DziaŁU Metin2 :(

SPAT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komunikat

Z przykrością informuję, że MPCFORUM kończy prowadzenie działu Metin2, gdyż jest on nieopłacalny oraz przynosi straty majątkowe jak i w liczbie użytkowników przez spam, wstawianie keyloggerów i treści w nim zawarte.

5 Kwietnia 2011 roku to data oficjalnego pożegnania z tym działem

Jest to dla mnie jak i dla całego teamu szokująca informacja.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

To wlasnie na tym dziale uzyskaliscie najwieksza popularnosc, straty majatkowe? Pewnie Gameforge4d Was wystraszylo , teraz bedzie jak za komuny brak wolnego slowa. BEZ KOMENTARZA.

@Up w Sumie ..,az mi gul skacze , bo zadne inne forum nie zawiera tyle informacji o grze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi do końca nie chce się w to wierzyć, bo mamy tego 01.04, ale cóż może i jest taka prawda.

MPC straci wielu maniaków ;>, a ja będę musiał szukać nowego działu dla siebie. ;>

Pozdrawiam,

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

usuwają dział o mt2 usuwają mpc... po za tym 1 kwietni... to jest żart.

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Nie dajcie się nabrać...

SuPeRsLoNeYs dobrze napisał...Tu siedzi najwięcej osób to wrabiają nas, że akurat ten dział usuwają...

Poczekam kilka dni i zobaczymy...

Koniec działu Metin2 = Koniec MPC ...

To nie mogłoby przejść...Prima Aprillis.

Opublikowano

@ Mocasz , ale dział nie będzie usunięty ... zobaczysz , że jutro będą modki Metin 2 , a 5 kwietnia i dalej nadal będzie ten dział uwierz mi .

Opublikowano

Nie dajcie się nabrać...

SuPeRsLoNeYs dobrze napisał...Tu siedzi najwięcej osób to wrabiają nas, że akurat ten dział usuwają...

Poczekam kilka dni i zobaczymy...

Koniec działu Metin2 = Koniec MPC ...

To nie mogłoby przejść...Prima Aprillis.

Nom, masz racje ...

Przecież jakieś 1/2 forum to właśnie metin.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

ja jestem tylko ciekaw co na to , Kokosz , Dudsonowa , Mouthains .... no szkoda , że D&G skończył karierę ..

ale i tak czy siak nie wierze , to jest jeden wielki EPIC FAIL ze strony temau Metin2 Na MPC Forum

Opublikowano

No przecież jasne że nie skasują.

Połowa topki reputacji jest z działu metin2 a m.in dostają tyle plusów za to że się udzielają , pomagają , robią nowe programy itp.

Czyli ten dział jest bardzo popularny.

Opublikowano

To FAKE i koniec dyskusji. Niech ktoś zamknie wreszcie ten temat ;]

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

Też w to nie mogę jakoś za bardzo uwierzyć. Bez działu metina MPC będzie miało znacznie mniejszy ruch.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

jakbyście chcieli wiedzieć to x070x , miał przez chwile status " uhh , owe firmy ( metin2 ) odwołały pozwanie , tak to dział metin2 został by usunięty w ciągu 5 dni. " więc nie marudzić bo team tutaj lubi was nieźle nabierać a wy maniacy nie wytrzymacie bez metina i stres , trema , irytacja.

Your superman is here, bitch!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...