Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojedynki Użytkowników !

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3.

Pojedynek: Cinkowicz VS MiniPro

Zwycięzca: Cinkowicz

Wynik: 30-27

Mapa: Junk Flea

Tryb Gry: One Man Army

Uwagi: Do gry nie mam zastrzeżeń,jednak MiniPro strzelił w beczkę i to ona zabiła Cinkowicza więc GalactiX rozważ to jak naliczać takie punkty

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

4.

Pojedynek: KwiatZiom VS MiniPro

Zwycięzca: KwiatZiom

Wynik: 15 - 6

Uwagi: Mecz rozpoczął się na all permitted i tak trwało do wyniku 1-1 jednak wtedy za zgodą obu stron doszło do zmiany ustawień na Only Sniper (bez ustawień w grze zgoda umowna) i mecz zakończył się wynikiem 15-6

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Xodom zostaje dożywotnio zdyskfalifikowany za:

*Kiknięcie z gry arbitra (mnie).

Niech to będzie nauczka dla was wszystkich. Decyzja jest nieodwołalna.

heh jesli tak ma wygladac organizacja to brawa wielkie dla tego pana - nie chce sie klucic ani skladac zazalen, decyzje >arbitra< sa niepodwazalne

kiknieto Cie decyzja glosow 3 - 0 tzn zadna z 4 osob w pokoju nie chciala Cie tam - to po 1

po drugie mialem walczyc w pojedynku 1 v 1 - wiadomosci na gadu " wbijaj szybko" przyszedlem na zawolanie 4 osoby w pokoju ugadujemy sie 2 arbitrow - spoko

przychodzi 5 osoba do rooma juz w czasie pojedynku i bije mi przeciwnika - idzie kick (nie gralem z Toba wczesniej nie wiedzialem kto Ty)

Zostalem wyeliminowany mimo ze stosowalem sie do zalecen.

Przyjmuje ta decyzje i jej nie podwazam

Pozdrowienia dla wszystkich :) dzieki za dobry mecz a takze dla sedziow za obejzenie walki i wyrozumialosc :)

PS: gdyby ktos chcial powalczyc ze mna poza rozgrywkami chetnie przyjme wyzwanie :)

PS2:Pozdrowienia jeszcze raz dla Zavettiego :) (popracujcie nad organizacja)

Jeśli piszesz "Łap plus"

kliknij w plusik pod postem...

2uszjfm.jpg

Opublikowano

Ej yo k*zwa jak mamy tu grac , bo sa same CSM i ,LT no dobra jeden MSG...

Ej bedzie istnial ten temat jeszcze za tydzien , bo moze kogos na solo wezme :D

Opublikowano

heh jesli tak ma wygladac organizacja to brawa wielkie dla tego pana - nie chce sie klucic ani skladac zazalen, decyzje >arbitra< sa niepodwazalne

kiknieto Cie decyzja glosow 3 - 0 tzn zadna z 4 osob w pokoju nie chciala Cie tam - to po 1

po drugie mialem walczyc w pojedynku 1 v 1 - wiadomosci na gadu " wbijaj szybko" przyszedlem na zawolanie 4 osoby w pokoju ugadujemy sie 2 arbitrow - spoko

przychodzi 5 osoba do rooma juz w czasie pojedynku i bije mi przeciwnika - idzie kick (nie gralem z Toba wczesniej nie wiedzialem kto Ty)

Zostalem wyeliminowany mimo ze stosowalem sie do zalecen.

Przyjmuje ta decyzje i jej nie podwazam

Pozdrowienia dla wszystkich :) dzieki za dobry mecz a takze dla sedziow za obejzenie walki i wyrozumialosc :)

PS: gdyby ktos chcial powalczyc ze mna poza rozgrywkami chetnie przyjme wyzwanie :)

PS2:Pozdrowienia jeszcze raz dla Zavettiego :) (popracujcie nad organizacja)

Zavetti co ty odpierdalasz ? ze sie tak wyraze

GalactiX kazal mu Cie kicknac bo grali 1 vs 1 tylko ja bylem 2 sedzia a ty zaczales napier**** w przeciwnikow ktorzy mieli mecz. Wg mnie zakaz powinien zostac cofniety przez administracje. Nie wiem jezeli moj p[ost komus nie pasuje mozecie mnie wywalić z CAp`u ale taka jest prawda... I chyba to jest najwazniejsze

sygnatura_old.png

Opublikowano

@Xodom

Sam pewnie wiele razy wciskałeś f5 nie patrząc na nick. I mi tu nie pierdol, że nad każdą decyzją o kiknięcie się zastanawiałeś.

Było nas 5-ciu przed rozpoczęciem gry. Scrashowało mi się CA - życie. Potem wbijam i jest 4 osoby + ja jako piąty. Wcześniej było gadane,że będzie 2vs2, a że zaczeliście wnioskowałem,ze macie arbitra, albo gracie for fun.

Na gadu to nie ja pisałem.

Jak już ustalamy jakieś zasady to się ich trzymajmy.

Ja sam jestem zdania,że organizacja jest na poziomie wagarów w przedszkolu.

Wiecie co? Unblok pernamentny dla Xodoma. Ale jak mamy sobie dawac kłody pod nogi, to bezemnie.

Odpisz mnie z arbitrów.

Opublikowano

chodzilo mi o to ze nie kazdy ma nick jak na forum - domyslac sie nie bede kim jestes swoje powiedzialem i nie mam zamiaru wracac tym bardziej ze przezemnie miala by sie Wam ekipa rozleciec milej gry czolem

Jeśli piszesz "Łap plus"

kliknij w plusik pod postem...

2uszjfm.jpg

Opublikowano

5.

Pojedynek: KwiatZiom VS Svardar

Zwycięzca: KwiatZiom

Wynik: 15 - 14

Uwagi: Nie mam zastrzeżeń do przebiegu rozgrywki

KUR** Zav no zrozum on posłuchał GalactiXa to źle ? A ty teraz się wypiołeś do nas....

sygnatura_old.png

Opublikowano

Nick na MPC:B4kar159

Ranga w CA:MSG1

KDR:1.00

Kontakt:GG:9256382

Wyzywam

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano

6.

Pojedynek: KwiatZiom VS Svardar

Zwycięzca: Svardar

Wynik: 8 - 15

Tryb: Only Sniper

Uwagi: Nie mam zastrzeżeń do przebiegu rozgrywki. Mecz odbywał sie na zasadach only sniper

Zav twoja decyzja.... Ale w sumie innych sedziów niż Dax, Ty i ja jeszcze nie widziałem... Chyba ze mnie wtdy nie było a oni nie dodali wyników - malo prawdopodobne

sygnatura_old.png

Opublikowano

Też chcę coś sędziować bo muszę ogarnąć o co chodzi .

Jeżeli potrzebny sędzia proszę o kontakt na gadu

@edit.

1 Pojedynek

Pojedynek: MiniPro VS B4kar159

Zwycięzca: B4kar159

Wynik: 15 -13

Uwagi: Cała rozgrywka all permitted. Mecz zakończył się wynikiem 15 -13.

Rewanż:

Zwycięzca: MiniPro

Wynik: 15 -7

Uwagi: Rozgrywka only sniper. Mecz zakończył się wynikiem 15 -7.

Dogrywka:

Zwycięzca: MiniPro

Wynik: 15 -5

Mapa: Vertigo

Uwagi: Cała rozgrywka all permitted. B4kar159 opuścił rozgrywkę przed końcem. Mecz zakończył się wynikiem 15 -13.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...