Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pojedynki Użytkowników !

Daxer92

Pojedynki Użytkowników !  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby zosta?y wprowadzone "Pojedynki U?ytkowników" ?

• TAK
      7
    • NIE
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Wraz z Zavettim (oraz CAP) chcemy zorganizować specjalnie dla Was - Pojedynki Użytkowników !

Chcemy znać Wasze zdanie na ten temat dlatego tworzę tą ankietę.

Jak miało by to wyglądać ?

Stworzony byłby specjalny temat w którym użytkownicy wzajemnie wyzywali by się na pojedynki.

Sędziowie ustalaliby z Wami kiedy ma odbyć się pojedynek i byliby obecni podczas pojedynku.

Co z cheaterami ?

W "Pojedynkach użytkowników" zabronione byłoby cheatowanie.

Sędziowie pilnowaliby podczas meczu aby nikt nie naruszał zasad.

Po każdym spotkaniu obaj gracze umieszczaliby screen'a z gry - w momencie gry poprosi o to sędzia (aby było jasne że nikt nie używa nielegalnych programów).

Każde naruszenie zasad skutkowałoby walkowerem.

Sędziować mogliby TYLKO członkowie Combat Arms Private. Ponieważ jest to grupa pewnych, profesjonalnych i zaufanych osób.

Głosujcie !

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Pomysł dobry, ale na mpcforum nikt nie chce pokazać swojego nicku - więc może nie wypalić. Osobiście popieram projekt, aczkolwiek nie sądzę iż wypali ;p

Opublikowano

Zawsze można coś zmienić / dodać / usunąć :)

Na forum i tak będziemy umawiać się po nickach z MPC.

Screeny jak coś będzie wysyłać się do sędziego (np. na GG).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

niby wszystko fajnie a ja mam pare pytań. Skąd wiesz że jak koleś zrobi ss i da sędziemu nie odpali hack'a np. F9 (nie znam się) i sobie na wall hack'u do końca popierdyla...a uczciwy gracz się dziwi czemu dostaje w dupe od jakiegoś lamera...Kto bd mapy wybierał?...I na czym bd polegało sędziowanie, bo jeżeli dobrze pamiętam to nie ma spec'a(do oglądania bez udziału w grze) chyba że bd rzucać pod swoje nogi he, ale to bd bez sensu... Co zrobicie żeby wyrównać poziom? Np. jakiś koleś wbija z RPG, LAW i 2 he , 1 frag ew. PP-19, to Ja się pytam jak koleś z np: G36 i L96 ma go zabić? Wtedy nie widać skilla tylko przewagę w uzbrojeniu. Tak samo ze specami wbija koleś z medami i P90 TR i co ma biedny koleś z FAMASEM zrobić? Jedynym rozwiązaniem jest gra na M16 ale to była by lekka przesada ponieważ kto normalny gra M16 na np. CTP?

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Wyposażenie jakie będzie dostępne zostanie ustalone przed meczem.

Co do SS to jak ktoś ma np. wbudowane WH czy Gordona to od razu widać ...

Projekt jest w trakcie realizacji :)

Poprawi będziemy wnosić z biegiem czasu.

Opublikowano

niby wszystko fajnie a ja mam pare pytań. Skąd wiesz że jak koleś zrobi ss i da sędziemu nie odpali hack'a np. F9 (nie znam się) i sobie na wall hack'u do końca popierdyla...a uczciwy gracz się dziwi czemu dostaje w dupe od jakiegoś lamera...Kto bd mapy wybierał?...I na czym bd polegało sędziowanie, bo jeżeli dobrze pamiętam to nie ma spec'a(do oglądania bez udziału w grze) chyba że bd rzucać pod swoje nogi he, ale to bd bez sensu... Co zrobicie żeby wyrównać poziom? Np. jakiś koleś wbija z RPG, LAW i 2 he , 1 frag ew. PP-19, to Ja się pytam jak koleś z np: G36 i L96 ma go zabić? Wtedy nie widać skilla tylko przewagę w uzbrojeniu. Tak samo ze specami wbija koleś z medami i P90 TR i co ma biedny koleś z FAMASEM zrobić? Jedynym rozwiązaniem jest gra na M16 ale to była by lekka przesada ponieważ kto normalny gra M16 na np. CTP?

nie masz broni to nie porywasz się z motyką na księżyc ...

wg. mnie nie powinno być żadnych ograniczeń lelowych, czy broni.

skoro gram dobrze, to mam gp, mam gp kupuje dobre bronie i co mnie obchodzi jakiś laik który nie potrafi grać/ nie ma gp/ gra raz na tydzień w CA, a na dodatek mnie wyzywa na pojedynek ...

reklama RMCF1902

sam żeś kuźwa reklama ...

TLS Biacz

Opublikowano

Sędzia wcale nie musi być (nieobecny w grze). Zakładamy room na hasło. Wbijają na eliminacje 2 - aj playerzy i do jednego z nich sędzia. Strzelanie do niego będzie zakazane , aczkolwiek wtrącenie się sędziego też będzie niedopuszczalne (np po wtrąceniu się ktoś z graczy robi ss i ukazuje na forum w pojedynkach wtrącenie się sędziego) a, tenże sędzia zostaje oddalony z projektu a walka zostanie powtórzona z innym sędzią.

A:

W połowie eliminacji sędzia zmienia strony - wychodzi z gry i przechodzi do drugiego gracza ( Aby widzieć mecz z 2 perspektyw)

Myślę że to będzie bardzo bogaty i fajny projekt.

Ja osobiście dla najbardziej zaangażowanych graczy również będę gotowy wysłać nagrody 7D ^^

Powodzenia.

Pozdro dla CAP

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

Zapraszam do zgłoszeń oraz pierwszych wyzwań i pojedynków !

http://www.mpcforum.pl/topic/325350-pojedynki-uzytkownikow/

Dziękuję za głosy. Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...