Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield Bad Company 2

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis wlasnie przyszedl mi bfbc2, zaczalem instalowac, gdy juz chcialem wlaczyc gre to zaczelo sie aktualizowac i tak juz aktualizuje sie z 3 godziny, czy to normalne (mam neta 2 mb/s), bo mam nadzieje ze mi potem nie okarze sie ze cos nie dziala. Moj sprzet: Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz 2.81GHz 3.96GB ramu.

Opublikowano

Sprzęt dobry, ale wyszła bardzo duża aktualizacja, tobie zresztą pobiera się wszystko od początku więc nie ma się co dziwić, jeśli nie widzisz postępu w robieniu się aktualizacji to włącz ją od nowa, ja gdy aktualizowałem BC2 to 2 razy zatrzymała się w tym samym miejscu więc włączałem wszystko na nowo i jakoś się udało ;)

PS. Pamiętaj o prafixach, następny twój temat bez prefixu zostanie od razu zamknięty.

Opublikowano (edytowane)

Sorka nie wiedzialem jaki jest prefex do problemow, mogl by mi ktos podac wszystkie na PW albo powiedziec gdzie jest lista tych prefex'ow. Co do tematu to wszyscy macie po plusie i temat do zamkniecia.

@Edit ok juz wiem, przeczytalem regulamin lokalny bf :P

Edytowane przez Piecikq
Opublikowano

Sorka nie wiedzialem jaki jest prefex do problemow, mogl by mi ktos podac wszystkie na PW albo powiedziec gdzie jest lista tych prefex'ow. Co do tematu to wszyscy macie po plusie i temat do zamkniecia.@Edit ok juz wiem, przeczytalem regulamin lokalny bf :P

/// Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...