Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czytałem na mpc forum juz duzo o db - bocie ale nie mam pojecia czy on jest czy dopiero bedzie ...

Jak jest prosze podac link do sciagniecia ( dzialajacego ) i jakos opisac jak to wlonczyc ...

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

1. Sciagnij bota, mediapatcher'a no i sr_proxy. Jezeli bota sciagasz z tego tematu to sciagasz gotowego i nie potrzebuje on crakowania , lecz jezeli sciagasz jakiegos innego w paczce jest crack i musisz go zrobic. !

2. Wypakuj wszystkie pliki do folderu z gra .

3. Wlacz mediapatcher i wcisnij PATCH poczekaj do moment az pojawi sie PATCH DONE . Jezeli nie patchuje probuj po ktoryms razie zaskoczy

4. Nastepnie wlacz SrProxy i wpisz IP serwera na ktorym grasz i daj START , nic innego nie zmieniaj tylko IP . ( Pamietaj wylacz komunikatory ! )

5. Wlacz bota ( Pamietaj! Nie wlaczaj go przez orginalna / nie zcrakowana ikone bo nie zadziala ) /

6. Teraz musisz wybrac sciezke przez ktora bot ma odpalac SRO , wiec dajesz change folder i wybierasz SRO_Client ( Lub wybierasz privat_serwer_loader ale przed tym musisz go tez dac do folderu z gra ! ) /

7. W tym momecie mozesz odpalic gre ( kiedy wlaczasz przez loadera to wyskoczy okno loadera , odznacz english patch a tak to nic nie zmieniaj co jedynie mozesz jeszcze wpisac swoje passy i dac lauch wtedy automatycznie zacznie wbijac ! )

Instrukcja a tutaj link :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Zrobilem tak jak napisales ... Ale jak daje start to mruga mi ekran i silkroad w ogole sie nie odpala :(

Wypakowalem jeszcze raz silka do nowego folderu i dalem tak bota i nie uzylem tym razem ZSZC MediaPatcher silk sie odpalil normalnie przez bota ale bot nie wbija na konto :( i co teraz mam zrobic mam win 7 ...

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

na ZSZC bot nie działa :)

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Na zszc bot działa. xD I nie piszcie głupot. A Shake podał zły tutorial. :) Już dawno on nie działa.

Tutaj masz instrukcję:

To jest ukryta treść, proszę

Jednak nie wiem na ile bezpieczny jest Jumbot loader wrzucony przez tamtego użytkownika. Radzę poszukać samemu w sieci. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

A ja dalej nie rozkminiam jak wlaczyc teraz tego bota o.O

byłbym wdzięczny jak by ktos zrobil filmik i dodal go tu :rolleyes:

oczywiscie za dam plusika a jak by inaczej :P