Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Nexana

Nexana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pixen wcześniej czy później napisałbym ten temat, więc to nie jest nabicie postu:). Napisałem, iż dodam SS'y.

Pozdrawiam

Opublikowano

Chlopcze nie nazywam sie Zonni tylko na yitianie bylem znany jako Saku Azuriell i inne tego typu nicki nie rozbawiaj mnie bardziej swoja prostota

Serwer to open beta narazie wiekszosc jest nie zrobiona dlatego tak to wszystko wyglada zajrzyj na serwer w poniedzialek 11 kwietnia i powiedz ponownie ze to jest drugi Yitian...

Nie obrazaj mojej pracy i mojego zaangazowania w ten projekt a nawet jesli Zonni nam pomaga nie znaczy to ze bedzie to komercyjny serwer napewno IS bedzie bo nie zamierzam utrzymywac sam tego serwera

i IS musi byc by sie ten serwer utrzymal ale duzo tanszy niz na Yitianie po drugie Fabula jest tez wymyslona inna i do tego bede planowal zrobic tak by ta fabula miala swoje miejsce na tym serwerze bo nie po to ja pisalem by przeszla bokiem i poprostu sobie byla.

Yitian przy Nexanie stanie sie cieniem tego co moglo by byc fajne tu nie bedzie pro bonow tu wroca marmurki rudy jadeitu i inne rzeczy ktore nakaza graczowi wykazanie umiejetnosci i da potem mase satysfakcji i

radosci.

i mimo tego iz wielu z was gada na Zonniego to kazdy z was dal by dupy by tylko wam w czyms pomogl kolejna prosta anegdota prostego prostaka ktoremu cos nie odpowiada ale skoro tak duzo wiesz

o Yitianie to zapewne jestes tam aktywnym graczem wiec mnie nie rozbawiaj chlopcze tekstami ze Yitian to dno...

Serwer jest na plikach Yitiana ale zrobil je Zonni i skoro mi je udostepnil to mial do tego prawo a narazie jak jest ale to narazie open beta i wszystko stopniowo bedzie zmienione dajcie nam czas do 10 kwietnia a nie z gory zakladacie mongolskie

teorie z dupy wziete...

• Dodaj nową pozycję...