Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem bana. Kiedy mi się skończy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Mam problem ponieważ dostałem bana jak używałem bota, chciałem zobaczyć na Emailu na ile dostałem itp. ale nic nie pisze.

Mam prośbę. Czy mógłby mi ktoś napisać gotowego ticketa po angilesku za co dostałem bana i na ile?

Z góry dziękuje :]

Opublikowano

przykro mi ale bana dostałeś na zawsze Kolego konta juz nie Odzyskasz chyba ze Miales na nim Premium

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Jeśli dostałeś bana to w 99% został on nadany przez admina, który podpatrzył Cię na spectate.

Bo wątpię by HS kogoś zbanował : ) Jednakże, jak tak bardzo chcesz to możesz napisać tickieta.

Nie sądzę jednak by to coś zdziałało.

Hello

Recently my account was banned. But I never used anything illegal. I have an old computer and I use only GameBooster.

Link:

http://www.iobit.com/gamebooster.html

I think this is the reason for the ban. Please unbans my account.

Yours:

<nick>

Spróbujemy to zrzucić na GameBoostera ^^

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@UP.UP :]

Tak maiłem tam premke Gold na 30 dni.

Ok zaraz to wyśle i zobaczymy

@dopisałem jeszcze że mam premke gold na 30dni i sporo itemków z marketplace

Opublikowano

jak miales premke gold 30 dni i napisales to w tickecie powinni cie odbanowac bo nie lubiątracic klientów

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

dostałem taką odp:

Greetings XXX,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

The account “XXX has been found using "VIP HACK" on "2011-03-29" at "02:26 PM" (GMT) in "EU Zombie 1". This account will be permanently closed. Any account found to be in violation of our policies is subject to suspension or termination.

Please make note that under no circumstance will this account be re-opened as it has violated War Rock Terms of Use. To review the War Rock Terms of Use, visit http://www.gamersfirst.com/terms_of_use.php

Regards,

Gwen

War Rock Customer Support Team

Co to oznacza?? A i ja żadnego VIP HACKA nie używałem....

Opublikowano

prawie pod zawsze pisze ze VIP hack , Dinar bot to hack ale to i tak nic nie zmieni hack to hack ba 4ever

Zbieram +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...