Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torrenty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbe czy ktoś wie czego nie moge ściągać z torrentów to jest tak gdy zaczaynam pobierać przez Flash Get to idzie czas tak jakby pobierało a wogule nie idzie postęp ściągania czy ktoś wie czego to wina prosze o pomoc zależy mi na tym

Sorki gdzyby był już taki temat ale zależy mi na tym

Opublikowano

Kolego przez flashgeta nie ściągniesz...Ogólnie ściągasz plik który ma może góra z 3kb i aby go poprawnie otworzyć polecam plik Azuresus i nim będziesz mógł pobierać dokładnie to co ściągnąłeś.

Opublikowano

seldek - od jakiegos czasu flashget takze obsluguje sciaganie torrentow.

a co do tego, ze nie sciaga to pewnie nikt nie udostepnia ;]

Opublikowano

No dobra ale czy możecie mi wytłumaczyć czego nie ściąga? prosze o pomoc to ważne

Opublikowano

najlepiej jak ściągniesz najnowszego Azureusa i wszystko będzie dobrze a z jakich torrentów sciągasz ??

5390.png

20512.png

21571.jpg

5526.gif

18145.jpg

18755.gif

Opublikowano

Tako najlepiej podajcie mi jakiś link z torrentami i najpierw wy go sprawdzcie czy zaczyna pobierać i w tedy wszystko zrobimy.

Bo ja wpisuje w google.pl darmowe torrentu lub coś takiego i daje jaki kolwiek aby miał seedów dużo , a jak użyć tego Azureusa ?

Opublikowano

Zrobiłem tak jak radził Piterach jednak dalej nie chce pobierać a może to wina ustawień ?Lub coś takiego ja sie na tym nie znam takze prosze o pomoc :\

Opublikowano

@up

BitComet jest ok, (korzystam..) ale gubi sie przy wiekszej ilości plików (przynajmniej u mnie...).

Opublikowano

No dobra a jak sprawdzić czy port jest dobry bo jak miałem Bitcometa to też mi nie chodziło

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tez mam bit comet i mam pytanie

Gdy sciaga widze ze przy IP jest napis blocked... Czy to musi tak byc czy byc nie powinno?

jesli nie powinno to jak ustawic normalnie

Mam Sferie 115,2 Kb/s

sig-3-pl-2-pl8_19327.gif

Moja wolnosc konczy sie... Gdy zaczyna sie wolnosc drugiego czlowieka

• 5 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...