Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Pliki Durablemt2, Nevared

GraczMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To było tak ^^ miałem sobie super serwerek no hamachi było dziennie 80 ludzi a tu nagle jakiś pedalek o nicku Mulhost (Jakos tak) pisze do mnie z propozycja

ze ma dedyka i może postawić na nim mój serwer ;] wiec mój wspólnik i ja postanowiliśmy włożyć te pliki na ten serwer ;] serwer chodził przez pól dnia

na 2 dzień zmienione passy a na gg taki tekst:

"Padlo mi FreeBSD

robię serwer do minecrafta

wypierdalaj"

i za parę godzin reklama tego niedojebanego serwera w którym nawet nie ma zmienionego powitania nadal pisze DurableMT2...

Pozdro dla nich ;**

PS: Moge wam dac pliki account.. jak nadal nie wierzycie

Opublikowano

@up

nie prawda, nic mu nie kazałem =]

co do tego pytania czy sam to robilismy je wspólnie, raz on coś zmieniał, raz ja, ja wgrywalem nowe itemy do klienta, on sie zajmował wygłądem np skili itd =]

Opublikowano

Pobiore sobie pliczki i wierze wam z tą kradzieżą bo temu n000bowi 2 dni serwer stał . komplet +sików macie PZdr dla starego Durable

Edit@: Mam pytanie do własciciela czy moge zrobić serwa hamachi sobie na tych plikach?

Opublikowano

Pliczki piękne, aczkolwiek po wgraniu wszystkiego i restarcie maszyny otrzymuje komunikat:

1301664655-U179158.jpg

Ktoś wie, jak to naprawić?

Proszę o pomoc!

Opublikowano

Mógłby mi ktoś dać clienta na którym to będzie ładnie dymić?Z góry thx.

hevan.png

Kliknij na plusik ;d

Opublikowano

40 mb po rozpakowaniu coś mało jak na pliki serwerowe. Jeszcze dziś ściągnę FreeBSD 7.2 i zobaczę czy działa.

Czy oprócz pliku który po rozpakowaniu wazy 40mb i linuxa coś jeszcze jest potrzebne do stworzenia priva????

Opublikowano

@MELOSSOS

germany->map

jak robilismy te pliki nic chyba nie trzeba bylo dopisywac a napewno wgrywac do klienta =]

ps. mi terz sie plusiki należą bo ja clienta handlarzy itd robilem :DDD

@down czy mi sie zdaje czy mnie minusujesz? coś ci zrobilem?

Opublikowano

nie pełnego pliku mysql jest tylko zakładka player!!

w germany jest tylko quest i map a zawsze jak ściągałem plik serwerowe to było więcej plików.

Fail... wloz to do swoich plikow jheez

Opublikowano

40 mb po rozpakowaniu coś mało jak na pliki serwerowe. Jeszcze dziś ściągnę FreeBSD 7.2 i zobaczę czy działa.

Czy oprócz pliku który po rozpakowaniu wazy 40mb i linuxa coś jeszcze jest potrzebne do stworzenia priva????

To musisz wgrac do swoich plików serwerowych 2k10.

652601399840421198520.png

Opublikowano

gdzie pobrać pliki serwerowe 2k10

W tym temacie masz download

http://www.mpcforum.pl/topic/317741-tutvideodlpliki-serwerowe-2010/

Lub możesz przerobic pliki 2006.

652601399840421198520.png

Opublikowano

jak pobrać wersje do scalenia po wyświetlają mi się znaczki??

wersja scalona nie chce mi się rozwinąć.

Czy pliki 2010 są zabezpieczone przed bash panelem??

Opublikowano

Wgrałem wszystkie pliczki od nowa, nie ruszając questlib i functions (zostawiłem to stare, działające), jednak problem "Assertion failed" nadal występuje.

Co robić?!

Opublikowano

niestety usunołem go z listy gg, a bym wam z chęcią pokazał zapisy z archiwum co on pisał =]

@down

tak jestem jednym z twórców gdyż pliki te opierały sie częsciowo na moich plikach serwerowych serwera AribaMT2 potem razem z GraczMetin2 przerobilismy je.

niestety ci nie mogę pomóc co do tego błedu gdyż nigdy go nie posiadalismy.

napewno masz pliki serwerowe 2010? nadałes chmody? wszystko zrobiles? pomysl gdzie mogłes popełnic blad

Opublikowano

niestety usunołem go z listy gg, a bym wam z chęcią pokazał zapisy z archiwum co on pisał =]

Jesteś jednym z twórców pliczków?

Jak naprawić ten błąd?

1301664655-U179158.jpg

Pozdrawiam i proszę o pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...