Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da sie postawic priva hamachi 4story wiem ze sa 2 privy ale nigdzie nie ma plikow i tp :/

Prosze o odpowiedz

Opublikowano

kiedys an tym myslalem bo sa poradniki ajk zrobic priv mt2 wiec moze 4story tez da rade ale musisz miec jakis komp hostujacy wlaczony 24/7

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Ja bym proponował do hostowania laptopa.odpalisz tylko serwa i jak zamkniejsz monitor to przechodzi laptop coś ak by w stan hibernacji i mało pobiera pradu tak jak by był wyłączony

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Mam kompa co moze chodzic 25/7 z netem 30/30 wiedz nie było by z tym problemu :)

Opublikowano

ok no to w takim razie mozemy rozmawiac, jak masz neostrade ze zmiennym ip to no-ip.com to po pierwsze a po drogie to zajrzyj do dzialu Metin2 Tam masz tworzenie prywatnych serwerow a z 4story bedzie sie robic priva podobnie wiec mysle ze nie bedzie az tak trudno

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano (edytowane)

Yhym.

Jak bierzecie się za stawianie serwera, to rozumiem, że posiadacie pliki serwerowe, tak ? :)

@Down:

Nie trzeba pozwolenia gf'a...

Uważasz, że gameforge pozwoliłoby na to aby ktoś wykorzystywał ich pliki a co za tym idzie zmniejszał ilość ludzi ładujących w is'a ?

Edytowane przez AdamS12
52287137559562145640.png

Opublikowano

@jugens22

chyba trzeba mieć pozwolenie Zemi Interactive a nie od GF ;p

a możesz poprosić adminów vn żeby ci udostępnili pliki serverowe w co wątpie ;*

ale może Ci sie uda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...