Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blueconnect E173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam laptop od ery i mam już problem z internetem. Internet jest i mam tego blueconnecta E173. Podłączyłem go wszystko się tam zrobiło i miga sobie zielona kropeczka na tym E173. I od razu wyskakuje wybierz swoją karte sim itp. Gdy to wyłącze i klikam połącz to pisze proszę się zalogować przed połączeniem.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

pin można wyłączyć w ustawieniach , ale trzeba go podać. jest dołaczony w dokumentach z umową ( kartka z zapisanymi pin i puk do telefonu )

jednorazowe wyłączenie wystarczy i już nie pyta

co do połączenia zawsze musisz włączyć ( zalogować się do sieci ) jak podłączysz modem by mieć internet, nie potrzebujesz to wyłączasz.

możesz jeszcze ustawić sobie kompresje stron www zaoszczędzisz dość dużo bo prawie trzykrotnie zmniejszysz zużycie transferu, dotyczy tylko grafik na stronach www , wszystko inne ściaga się normalni. ustawiasz na stronie ery albo aplikacją którą sciagasz tez na stronie ery

czasem nie działają automatyczne połączenia i trzeba ustawić sobie ręcznie wpisując dane połączenia dla modemu ( sam tak używam , dział bez softu dołączonego do modemu )

wybierasz modem i właściwości połączenia

numer wpisujesz *99#

hasło i użytkownika: erainternet

reszty nie ruszasz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wszystko masz w konfiguracji programu jak zainstalowałeś oprogramowanie

p.s. sorry ale nie używam nawet tego softu co dołączony do modemu to dokładniej w jakiej opcji ustawień jest nie powiem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ja pierdole ale gdzie to jest jestem w tym całkiem zielony i nie łapie tego. Napisz dokładnie co i jak że wejdź w to i to i to i kliknij to i to.

A i na początku odrazu jak się włącza blueconnect to pisze brak karty sim lub błąd karty sim jak to naprawić??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

wyciągnąć i włożyć ponownie sim

jeśli kupiłeś dziś możesz nie mieć po prostu aktywnej karty, do 48 h może trwać aktywacja ( czasem szybciej ale to zależy od dnia )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jak może nie być ? blueconect to usługa związana z kartą sim i MUSISZ mieć w nim karte sim z aktywną usługa by działał

co ty w koncu kupiłeś , sam modem czy usługe z modemem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Sam niewiem do lapka starzy wzięli to i jest ten blueconnect gosciu go dodał razem z netem mówił. Więc w tym bluewconnecie nie ma wejścia na karte sim chyba że jest już w środku wbudowana.

I nadal mam ten sam błąd. A gościu z ery powiedział że ten net może trwać 5 dni zanim mi wbije się.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

czyli nie ma ŻADNEGO problemu z niczym

masz nie aktywną albo wcale nie włożoną karte do modemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...