Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Rozkodowany Log Z Hackshielda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym przedstawić wam małą informację, a mianowicie - rozkodowany log z HackShielda pobranego z oficjalnej strony z patchami do metin2 PL. Są tam ciekawe informacje o komputerze na którym metin został ostatnio uruchomiony. Ta informacja jest skierowana tylko dla zaawansowanych uzytkowników komputera...

To jest ukryta treść, proszę

Wynika z tego że ktoś, kto wrzucił paczkę zapomniał skasować log. Program jakim odkodowałem log to HShield Simple Log Viewer 1.4. Dodam go do kolejnej wersji mojego HackShield Bypassa xD

Opublikowano

To narzędzie znam od dawna.Jeżeli chce ktoś pobrać tą aplikacje do odszyfrowywania logów daje link poniżej.

download

skan

Ten sam plik z tą samą nazwą wrzuciłem na virustotal.Kij wie czemu nazwa w skanie różni się z nazwą pliki.Podjerzewam że plik zostął już wczesniej przeskanowany przez kogoś innego.

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym przedstawić wam małą informację, a mianowicie - rozkodowany log z HackShielda pobranego z oficjalnej strony z patchami do metin2 PL. Są tam ciekawe informacje o komputerze na którym metin został ostatnio uruchomiony. Ta informacja jest skierowana tylko dla zaawansowanych uzytkowników komputera...

Wynika z tego że ktoś, kto wrzucił paczkę zapomniał skasować log. Program jakim odkodowałem log to HShield Simple Log Viewer 1.4. Dodam go do kolejnej wersji mojego HackShield Bypassa xD

HShield Simple Log Viewer znajdował sie w paczce z moim hackshieldem. znalazłem to kiedyś na forum o hackach.

Opublikowano

A ja powiem wam 1 sprawdzcie sobie folder hshield otworzcie taki pliczek jak ahnrpt i tam macie to co oni wiedzą o pc wiedza.

Wiedza nawet co trzymasz na dyskach oraz co masz zainstalowane więc to gowno to totalna porażka dla nas

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...