Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam problem. już od dłuższego czasu solidnie wku*wia mnie windows 7. Najpierw chciałem sobie zagrać w GTA san adreas to włącza się i po intro (po tych reklamach rockstara i ekranie gdzie pisze "GTA SAN ANDREAS" wyskakuje że gta san andreas przestał działać i koniec grania. dzieje sie tak za każdym razem. z NFS u2 jest taki problem że włączam go, wszystko fajnie a gdy klikam resume carrer czy coś takiego to ładowanie może trwać wieczność. ładuje sie i ładuje i nie może załadować. tak jak by się zacieło ale to niby ciągle się ładuje. Wyprzedzam pytania i mówię że Przeinstalowywałem gry i w San andreas nic nie dało a w nfs U2 dało ale po drugim włączeniu gry to samo. Bez jaj, ale nie będę przeinstalowywał gry za każdym razem gdy będe sobie chciał zagrać. Sorry. Macie jakieś sugestie co do tego ?

Windows 7 JEST DO BANI KU*WA ! :/

Opublikowano

Moglbys podac mi swoje parametry komputera?

Proc. AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.71HGZ

2 GB Ramu

Win XP (już przeinstalowałem z 7)

Karta graf :NVIDIA geForce 9600GT

Dodam, że wcześniej grałem na tym kompie, na tej karcie, na tym wszystkim tym samym i wszystko grało. Wątpie aby był to problem karty graficznej bo inne gry działąja..

Opublikowano

Gry masz na windows 7?? Jak nie to słyszałem o patchu żeby śmigało. Jak nie chcesz się z patchami bawić to spróbuj z zgodnością...... Ustaw na xp.

PS.

2 GB na windows 7 to praktycznie nic. Aby fajnie i bezproblemowo 7 śmigała to z 3-4.

Opublikowano

Proszę edytować posty, a nie pisać możliwie jak najczęściej i pisać wyczerpane odpowiedzi.

Oryginalne te gry? Miałeś wcześniej problem z nimi?

Opublikowano

1. Czy gra jest oryginalna ?

2. Spróbuj uruchomić jako:

a)Administrator

lub

B) w trybie zgodności

Opublikowano

Już nie mam windowsa 7 bo przeinstalowałem na XP. Gta SA już chodzi bez problemów, ale NFS u2 Ciągle to samo.

NFS instalowany był z ORYGINALNEJ płyty. ale była to kolegi płyta bo ja swoją zgubiłem, dlatego też gram na cracku. Nie wiem dlaczego to się zwiesza przy ładowaniu.. wcześniej tych problemów nie było.

Może to być wina cracka ale nie jestem pewien jak coś mogę nagrać filmik jak się to ścina xD

Opublikowano

Mi na win 7 wszystkie gry działają przy 2GB RAM DDR3. A co do tematu to może format all partycji, albo po prostu nie gran w tego nfs i coś nowszego załatw

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mi na win 7 wszystkie gry działają przy 2GB RAM DDR3. A co do tematu to może format all partycji, albo po prostu nie gran w tego nfs i coś nowszego załatw

Sćiagnij od nowa gierke z neta powinna zajmować niecałe okolo 1,5Gb

• 5 tygodni później...
Opublikowano

To jest wina cracka. Ja grałem na orginalnej płycie i wszystko działało bez problemów lecz gdy zainstalowałem cracka, bo zgubiłem płytę to zaczęło mi się dziać tak jak tobie. Próbowałem uruchomić jako administrator i nie działało. Mam w7 i bez zgodności wogóle mi nie chciało działać ;//

Opublikowano

Zamykam ten temat, bo widze że tutaj ktoś się bawi w górnika. Jakby autor chciał to moge otworzyć wystarczy PW.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...