Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba Do Admina] Zaktualizujcie Serwer Do Wersji 1.4

CrisPL

94 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aktualizacji?

• Tak
      81
    • Nie
      8
    • Oboj?tne
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wraz z wejściem nowego minecrafta 1.4 pora zaktualizować również serwer. By móc skorzystać z nowości.

Info na temat 1.4 znajdziecie w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/300837-minecraft-na-biezaco/

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

A kiedy zrobi? jutro pewnie ;d

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Czekamy hihi.

Ja mam juz 1.4, i nie moge na serwa wejsc ;<

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

No ba ;]

Czekamy na Bube, aż update plików zrobi!

Mam nadzieje że nie dacie wilków...

Bo z kim miałyby walczyć?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Geo gdybyś mógł to napisz ile czasu to zajmie i kiedy będzie można już grać. Ja miałem mały problem z netem i chciałbym wreszcie pograć ^^.

Opublikowano

@Up:

Thx za powiadomienie nas o terminie update'u, a serwer dziś i jutro będzie nadal działał pod 1.3_01 czy będzie wyłączony ?

Opublikowano

Jak będzie to wam dam odrazu tu link. Chciałem dać do CB ale Krzysztofa szybciej powiedział... Jest jeszcze plik na którym chodzą all pluginy i działa na 1.3/1.4

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zależy kiedy wyjdzie WorldGuard i WorldEdit na 1.4 (CB 621), autor pisze, że w piątek czasu pacyficznego, wiec ma 9 godzin w plecy. Dzisiaj mocno wieczorem, jutro wieczorem max.

Opublikowano

Ciekawe co pozmienia ;d.. Bo zazwyczaj jak robią takie pluginy po update to dodają bajery itp.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie ma co w ogóle tutaj dyskutować. Aktualizacja będzie na pewno.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Cóż ... jest 1:17 a serwer nadal na 1.3 ;p ale oczywiście nie mam żalu do Adminów gdyż:

Po pierwsze, to ich serwer i oni ustalają na jakiej wersji ma działać serwer

Po drugie, maja swoje prywatne życie i po prostu trzeba jeszcze trochę poczekać (pewnie w niedziele już będzie)

Opublikowano

Krzystofa czy ty próbujesz obrazić MPC?

Nie wiem czy wiesz, ale Buba sam napisał polowe pluginów, i sam może zrobić aktualizacje, WG i WE nie robił, ponieważ weszło dużo aktualizacji ze strony autora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...