Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.3_01 + Wiele Modów

MistrzJebaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wiesz ściągnołem twojego mod gram sobie jakieś 4 godzinki chciałem górnika złapać do pokebolla i mi lagło gre wchodzę drugi raz i mam taki ekran zobaczcie sami lub sam:

http://img10.imageshack.us/i/20110401173213.png/

http://img850.imageshack.us/i/20110401172218.png/

Wrzuciłem Ss'y które pokazują jak mam z boku wygląd nie wiem dlaczego tak się stało i też coś z trawy niebieskiego skacze . Proszę o szybką pomoc bo nie wiem jak to mam naprawić już próbowałem reinstalki i skasowania z folderu appdata nic niedało

jak by coś się zniszczyło tak to wygląda.

Opublikowano

Też tak mam

Opublikowano

Mam pytanie a to weiridos ci kosmici psy i doktorzy to prima aprilis czy mają być dodani?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

Opublikowano

hmm dziwne ja nic nie mam , nie wiem co to powoduje ale postaram się poczytać i naprawić , na pewno tego nie będzie w wersji v3 . Aktualizacja modów powinna być niebawem , myślę wiec że w niedziele powinienem wstawić wersje v3 (pod 1.4)

Opublikowano

Czesc ja mam problem sciaglem twoja paczke v2 z updejdowalem do 1.4 sciaglem parę modów ale niektóre mody nie działają może coś złe robię ale większość działa mógł byś mi napisać jak zainstalować builders na 1.4

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...