Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie i zarazem prozbe .

Moja postac to warior i tak mam wybrane jako droga klase clerica i sie zastanawiam nad bardem bo tak cleric ma tylko recovery division co uzywam a bard by mial noise i mowing march .A chce zmienic tebu bo jak mnie atakuja 4 moby to niezawsze ale przewaznie gine a z noise i moving marchem by mnie agresywne moby nie atakowaly i bym szybciej do nich dobiegal i jak pojedynczo zabijalbym to bym mogl zabijac moby z 3 lvl wyzsze od mojego ,ale z drogiej strony warior ma howling shout ktory zbiera moby wokolo i takze teraz niewiem czy zmieniac clerica na barda czy nie. A dodam jeszcze ze zawsze gram solo bo cieszko znalesc party jak sie niejest w gildi albo niema znajomych .

Czekam na wasze odpowiedzi na ten temat z gory dziekuje

Opublikowano

na granie solo to raczej bard ale wtedy na pvp będziesz słaby. Z drugiej strony to w expieniu przyda ci się czasami bless ... chyba, że będziesz omijał gianty.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Eh bard nie jest dla warka poco ci . Noise gowno da lepiej dostawac co te 5 sec iles tam hp z RD .Jak isro to musisz sobie set +3 zrobic jak csro wystarcza somy dla warka.Ja mam na 8dg somy +3 z blue 0 deda.Bota stawiam bije 2 gp na swoj lvl bez deda.To jak chcesz.pzdr

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]