Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sjsro, Sibi bot - problem

Xingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tym botem, gdyż po ustawieniu skilli, podbiega do mobów i tak jakby chciał atakować, ale coś w notice pisze (w dolnym prawym rogu), że nie może wykonać skilla, bo inny jest w trakcie czy coś takiego. Buffy normalnie załącza. Co prawda skille ustawiałem na chybił trafił, ale już wszystkie przeleciałem i nic. Do gry loguję się za pierwszym razem.

PS: Nie ma ktoś opisów skilli, nie krzaczków tylko tych różnych literopodobnych znaków?

Opublikowano

Dzisiaj żaden komunikat się nie pojawił, może przez to, że wersję polską bota zamieniłem na angielską. Ale dzisiaj i tak nie atakuje skillami, nie ważne jaki ustawie, on tylko podbiega do moba i normalnie go bije. Czy to może być przez to, że na Mangyangach próbowałem? Bo się nie chciałem narażać przez próby.

Co do tego opisu skilli. Napisałem w pierwszym poście, że potrzebuję z tymi dziwnymi literkami, a nie z krzaczkami. Bo właśnie u mnie są w skillach te dziwne literki, a nie krzaki.

Podczas instalowania pakietu językowego, coś nie chciało się skopiować, może to przez to?

Opublikowano
nawet jak masz pakiet skille beda takie literkowe. musisz odpalic przez appolocate i wtedy bedzie dzialac z krzakami

Mam pytanie co do tego. Jak odpalić przez appolocate. Co to w ogóle jest appolocate?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...