Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dawno sprzedałem swojego mentala 81, i kupiłem WPka... kupiłem go z myślą o dt/grocie metkach. Ostrze P więc lajcik, ochronka G, wirek G... no i właśnie, zamiast strachu, mam wpakowanego palca, w dodatku jest na m10... mam 77 lvl, i nie chce wbijać 86, bo pojeździłbym sobie na metki mordu. W lesie i grocie strach by się przydał, więc nie wiem czy cofać tego palca, czy nie, bo w końcu wbijanie na m10 to troche czasu jest - pomocy ! :P

Opublikowano

Jezeli szybki jestes we wbiciu lvl to poczekaj do 86 i wbij strach

Jezeli jednak chcesz sie grzebac z lvl xDDD to cofnij ale powiedz jakim sposobem?? oz??

sstwc.jpg

Opublikowano

Jezeli szybki jestes we wbiciu lvl to poczekaj do 86 i wbij strach

Jezeli jednak chcesz sie grzebac z lvl xDDD to cofnij ale powiedz jakim sposobem?? oz??

W IS jest zwój bodajże. Ja NIE CHCE WBIJAĆ lvl - napisałem że jeżdżę jeszcze na mordu

Opublikowano

A nie poradzisz sobie bez strachu w dt?

Probowales czy nie?

Jak dla mnie zostaw skill na m10 szybko sie wbije na g i bedzie kozak w pvp tez ;d

sstwc.jpg

Opublikowano

Jeśli masz hajs na zwoje egzo z is + ku i jeśli wyłącznie ci zalezy na expie/dropku to cofnij.Strach się przyda i to bardzo do tego jakaś roska lub cuś , bo palcem chyba metka był nie będziesz tylko z militara/boja.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano (edytowane)

Tak jak napisał SPAT... ale pytanie brzmiało czy się opłaca - czy byście cofali ? ( jak byście mieli kase -.-" )

Cofaj ...

Edytowane przez SPAT
Bywalec
Opublikowano

uważam że powinienes zostawic palca bo sie przyda np. w pvp lub gdy bedziesz walczył z kimś o metka.spot,czy boosa w dt

.

Opublikowano

Jeśli masz kase na ezo to cofaj, ja jednak radzę Ci zostawić tak jak jest

strach na parę pkt też styka ;)

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

hymm strach ci sie przyda tylko w grocie bo w dt to tylko metki chyba ze spot bd pelerynami lurowal...

ja bym zostawil palca zaraz g to bd dobry do wybijania lucznikow w dt a w pvp zaje...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano
Działa podobnie do Błogosławieństwa, działa tylko na ataki fizyczne, zmniejszając o dany % otrzymywane obrażenia, co sprawia, iż jest to świetny skill do PvE (Player vs Environment- gracz kontra środowisko), zwłaszcza tam gdzie potwory zadają duże obrażenia. Skill ten nie działa na umijętności ofensywne innych graczy, co też sprawa iż strach w przypadku PvP jest jedynie przydatny przeciwko wojownikom Body oraz innym WP, BM, gdyż zwykłe ataki miecza, są pomniejszane o wartość strachu. Dodatkowo ten czar posiada przydatną właściwość, a mianowicie taką, iż agresywne potwory posiadające lvl mniejszy lub równy naszej postaci, nie atakują nas, do tego wystarczy rozdać tylko 1 pkt.

Może ten teks pomoże ci zdecydować. Jakby to był wirek, to bym na twoim miejscu nie cofał, lecz to jest palec, czyli skilli ofensywnych czyli raczej pvp więc resetuj jak masz pieniądze na skille i cierpliwość

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

Moim zdaniem szkoda trochę m10, w każdym razie ja bym go zostawił. Strach na m cudów nie daje, a zanim wbijesz choć g to pewnie wklepiesz 86:)

WP dasz sobie radę i bez strachu.

Opublikowano

Według mnie jeśli się w ogóle da to usuń palec i wbij strach , a na zwojach egzo szybko do g i będzie git, zależy czy masz kasę na zwoje egzo

satans.jpg

Dusza LuCka jest nieśmiertelna!!! Czerwony to krew i piekło więc zbieram-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...