Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Jest jakiś sposób, alby nie dostać bana z automatu ? Używałem tak: KMR MOD, DMG by ArTent, Bypass 0.7 by Misiekantos253, Zablokowane 2 pliki z folderu w hshield COMODO Firewall, i jeszcze ESET'em Smart Security. Dostałem bana na miesiąc. Wydaje mi się że COMODO nie blokuje mi dobrze plików. Bo jakoś logi się wysłały. Poradzicie coś ?

Opublikowano

Ja CI powiem tak , ostatnio zablokowalem tym >HackShield Bypass v0.7 i wlaczylem fishbota na noc przez noc sie zawiesil wstalem o 14 wlaczylem poszedlem do kuchni wracam patrze jakis ogien mnie pali 1 char na ziemi juz lezy to 2 wyskoczylem szybko i uciekam i ktos mnie bije mowie i mysle "co jest" patrze a tam GM sie pojawia i pisze "WItaj :D" wiesz w jakiej sprawie ja tu xD i tak po dluzszej chwili rozmowy z nim i prob wyciagniecia ja on mnie znalazl skoro ja tam 3 minuty stoje powiedzial tyle ze tajemnica zawodowa xD az dziwne . jesli chodzi o blokowanie hshielda to ten bypass jest najlepszy lecz zauwazylem taka akcje z nim ze no jak mis ie lowi "tz lowilo" a wlaczylem em2 i cos tam robilem to po chwili wyskakuje ostrzezenie hshield detected em2 cos tam cos tam cos tam ;p lecz wiem ze torrent jest zamniety i zablokowany i bez obawy nic sie nie wysle. Ten bypasss to jest bez kombinowania ;p polecam tlyko jego

;p

Opublikowano

Być może ktoś nagrał bo ostro przy ludziach na dmg artenta dawalem na ezo. Ale jest taka sprawa. Przed przerwą w grze, blokowalem pliki z folderu hs, i jak miały wyskoczyc (tzn. jak sie gra na fb albo na multihacku [kmr mod] miała zcrashowac) znaczki zapytania albo detect game hack to nawet sie nie pojawiało to tylko odrazu sie wyłączało i żadnego komunikatu. Wtedy wiedziałem że nawet te pliki które są odpowiedzialne za logi sie nie uruchamiały. A teraz mam poblokowane tak samo jak przed przerwą w graniu, i miałem odpalone jedno okno metka (stałem w rynku ) i odpaliłem em2. Wyskoczyło okienko Detect game hack. Teraz wyskoczyło a wczesniej by tylko gra się wyłączyła i żadne okienko się nie pojawiło... Tak chaotycznie, sorki

Macie po +/-

Opublikowano

Ja dostalem 3 bany w ciagu tygodnia a mialem wszystko zablokowane:/ i tak zbanowali mi konto 42 lvl 700kk kasy i eq+9:/ potem sciagnolem wait hacka no i szybko wbilem 34 ale jak go wylogolalem i wszedlem za godzinke to juz pisalo za konto jest zablokowane;/ no a poznie j to 18 wbilem i juz mo sie nie chcialo bo 2 bany dostalem no i jak wszedlem na tamto to juz zablokowane bylo;/ a eq bylo glewia+9 zelazna+6 max pz 1000

. I stwierdzilem ze musieli jakies nowe zabezpieczenia wprowadzic bo tym 42 to cyba z 2 miesiace gralem na em2 i nic:/ Jakbyscie wiedzieli cos jak zablokowac te nowe zabezpieczenia to piszcie:P