Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Privem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki dziwny problem, poniewaz gdy instaluje klienta wybranego priva wlaczam nie dziala mi i tak jest z kazdym, a przedtem wszsytko mi dzialalo. Ostatnio chcialem sie zajerestrowac na www.hybrids.pl i nawet ta strona nie chciala mi sie wlaczyc wzialem pliki od kumpla ale ma moim kompie nie chodzi (wtf??). Moze ktos pomoc?.

Opublikowano

no wlasnie serw byl off na 1 dzueb. ale mi ta strona nie chodzi, a wszsytkim innym tak ; | A na kamerze kazdy serwer jest off u mnie , jak instalowalem tego z 2010 to tez nie dzialal

Opublikowano (edytowane)

Moze cos robili i serwer byl off, a ty miales pech. moze byla aktualizacja czy cos. pobierz najnowszego clienta/launchera z ich strony

Byl off i po wlaczeniu juz nie chcialo mnie laczyc:< Na moim kompie ich strona nie dziala... i mam najnowszego klienta i patcha i zachodze w glowe co jest nie tak. Widac samemu trzeba myslec nikt na tym ofrum nie pomaga...

Przez strone http://anonymouse.org/anonwww.html udalo mi sie wlaczyc hybrid.pl .

CO MOZE BLOKOWAC MI DOSTEP DO PRIVA I STRONY? ZAPORY WYLACZYLEM

Edytowane przez gripex28
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...