Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak: chcę pierwszy raz zagrać na prywatnym serwerze. Więc ściągnąłem Metina us z 2008r, połączyłem się z serwerem przez Hamachi, ściągnąłem spolszczenie, wrzuciłem do metka i odpalam.

I tu pojawia się problem bo pojawia mi się okno Metina całe czarne i wyskakuje błąd o nazwie LOG i jakiieś niezrozumiałe dla mnie komunikaty.

Czy wie ktoś może jaki jest tego powód i jak to naprawić?

Czy może być to związane z zablokowanymi portami ?

Z góry dzięki za pomoc pozdro.

Opublikowano

Jezeli chcesz zagrac naprywatnym serwerze to sa 2mozliwosci

-metin z 2008r. + spolszczenie serwera

-metin z 2010r. + kamermod + spolszczenie serwera

Polecam ta druga opcje bo mozna wkladac kd i widzimy wiekszosc epickich broni

I to nie ma nic z zablokowanymi portami bo wzioles zlego metina poprostu

sstwc.jpg

Opublikowano

@ Up mam ten sam problem co autor tematu probowalem zainstalowac metina na tym z 2010 ale nie ma go na liscie. Chodzi na 2008 ale nie chce mnie laczyc z serwem ( a priv jest On innym dziala...). Strona serwa tez nie chce chodzic na moim kompie;/ Zaden serw z 2008 mi nie chodzi tylko te postawione na 2010 nie wiem o co bg

Opublikowano

O jaki serwer chodzi? Tu masz kamer moda (wszystkie serwery w jednym)

To jest ukryta treść, proszę

tam tez masz link do metina 2008. wlasnie tego pobierz, bo z tym co masz jest cos nie tak

chodzi o hybridi on jest na liscie tylko mnie nie laczy. Mam dobrego metina bo wczesniej wszystko dobrze dzialalo. Serwer byl wylaczony 1 dzien po wlaczeniu juz nie chcialo mnie laczyc

Opublikowano

W tej chwili sprawa wygląda tak że ściągnąłem Metina 2008 pl (tego co trzeba) i na 2 serwerach udało mi się zagrać co było jednak strasznie ciężkie.

Z takiego powodu że większość stron rejestracyjnych na serwery mi po prostu się nie otwiera. Po kolei to tak: przeglądam prezentacje, gdy znajdę jakiś interesujący mnie serwer łączę się do sieci Hamachi, sprawdzam czy jest "on", gdy jest pobieram spolszczenie i chcę się zarejestrować ale strony rejestracyjne w ogóle nie chcą mi się otwierać i nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Nawet gdy strona główna mi się otwiera (choć też nie zawsze) to otworzenie strony rejestracyjnej jest ogromnym zaskoczeniem..

Druga sprawa to pytanie co do kamermoda. Mam też metina z 2010, mam kamermoda wrzuconego w niego. I tu pytanie skąd pograć spolszczenie do któregoś z serwerów i gdzie się rejestrować żeby mieć login i hasło?

Opublikowano

W tej chwili sprawa wygląda tak że ściągnąłem Metina 2008 pl (tego co trzeba) i na 2 serwerach udało mi się zagrać co było jednak strasznie ciężkie.

Z takiego powodu że większość stron rejestracyjnych na serwery mi po prostu się nie otwiera. Po kolei to tak: przeglądam prezentacje, gdy znajdę jakiś interesujący mnie serwer łączę się do sieci Hamachi, sprawdzam czy jest "on", gdy jest pobieram spolszczenie i chcę się zarejestrować ale strony rejestracyjne w ogóle nie chcą mi się otwierać i nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Nawet gdy strona główna mi się otwiera (choć też nie zawsze) to otworzenie strony rejestracyjnej jest ogromnym zaskoczeniem..

Druga sprawa to pytanie co do kamermoda. Mam też metina z 2010, mam kamermoda wrzuconego w niego. I tu pytanie skąd pograć spolszczenie do któregoś z serwerów i gdzie się rejestrować żeby mieć login i hasło?

Reje jak sie nie otwiera to nie twoja wina. Tzn że serwer jest off lub wyłączyli reje

A co do drugiego to wystarczy wpisać w google nazwe serwera np.

i bd mieć prezke (lub nie)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Być może też daletego iż ściągnełeś Metin 2008 US. A polskie serwery prywatne nie działają na US. Musisz ściągnąć polskiego Metina z 2008.

Link

Jeżeli widzisz iż dodałem odpowiedź lub Ci pomogłem . Daj + to nic nie boli :)

Opublikowano

co do serwerów hamachi to one często nie działają bo po prostu GA nie ma cały czas odpalonego kompa.

co do moda i grania na serwerach to pobierasz spolszczenie 2mb(1,99) i wklejasz do folderu z zainstalowanym modem od kamera, odpalasz przez spolszczenie i grasz na serwerze, które spolszczenie pobrałeś nawet jak Ci pisze, że jesteś zalogowany na boundmt2 czy jakimś innym serwie.

myśle, ze zrozumiales :D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...