Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Easymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Mam pomysł, co do easymetin2.

Chciałbym zrcucić się z kumplami na tego bota (na miesiąc).

1.Czy będzie działać na każdym kompie?

2.Czy nie zablokują konta, jeśli będzie działał na paru kompach?

Można też zrzucić się po 1zł od 30 osób z forum i kupić tego bota, nie?

Wypali ten pomysł??

Niech inni się wypowiedzą.

Pozdro.

Zbieram -

Opublikowano

Mozę zostać zablokowany , ponieważ oni by nie mieli z tego zysku jak by np na 1 bocie śmigało 3-4 osoby odrazy blokują , niestety taka lipa z easy metin,. xP Kawa ja widzę ze ty tylko byś wyłudzał czyjeś konta ,, jeszcze rozumiem jak byś miał z 600-800 postów ale masz zaledwie 3 ;) jesteś na tym forum tylko po to żeby coś wyłudzić , czyli jak taki sęp ;)

Opublikowano

'1.Czy będzie działać na każdym kompie?'

Moja odpowiedź brzmi 'niestety nie' ;]

Niestety jeżeli złożycie się na tego bota to tylko 1 osoba będzie mogła z niego korzystać. ;) Rozchodzi mi się o to że jak na konto będzie zalogowana jedna osoba to tej drugiej wyskoczy błąd w którym będzie pisać że już ktoś jest zalogowany na te konto(nie wyloguje go a Ty nie będziesz mógł się zalogować).

Opublikowano

Zresztą jakby się nawet dało to co ci z tego?? Myślisz że wszyscy userzy są uczciwi? ;] Na 100% znajdzie się nie jeden który myśli jedynie o sobie.. Zrobilibyście wszyscy postacie i powbijali np 50lvl a jakiś kozak by tylko na to czekał i wam drop+eq pokradł i by było tyle z tego bocika. ;) Jakbyście nie wiedzieli to jak dodacie postać w EasyMetin2 to każdy może się na to postać z tego samego konta zalogować. ;] Widać że coś mało wiecie na temat 'EasyMetin2'.

Opublikowano
Zresztą jakby się nawet dało to co ci z tego?? Myślisz że wszyscy userzy są uczciwi? ;] Na 100% znajdzie się nie jeden który myśli jedynie o sobie.. Zrobilibyście wszyscy postacie i powbijali np 50lvl a jakiś kozak by tylko na to czekał i wam drop+eq pokradł i by było tyle z tego bocika. ;) Jakbyście nie wiedzieli to jak dodacie postać w EasyMetin2 to każdy może się na to postać z tego samego konta zalogować. ;] Widać że coś mało wiecie na temat 'EasyMetin2'.
Co ty wygadujesz... Raczej ty sie nie znasz na tym bocie. Wszystkie konta sa zapisywane na komputerze w folderze users...

I jeszcze z tego co sprawdzałem na 2 komputerach + laptop DA SIE ODPALIC TE SAMO KONTO na kazdnym z komputerow nie wyrzuciło mnie i wszystko jest ok.Tylko widze 1 problem w bardzo latwy sposob mozna zmienic haslo :/ wystarczy ze zna sie id i password

Opublikowano

Przykro mi , niestety Twój pomysł nie wypali, ponieważ ja też próbowałem tego samego co Ty chcesz nam zaoferować, bądźmy szczerzy nie jeden tego próbował. Jeśli by to zadziałało to by były małe dochody z em2. :)

Pozdrawiam xLong B)

2mg3ll.jpg

Sygnatura mojego autorstwa robiona amatorsko

:)

Opublikowano

ja już od 3 tygodni botuje na jednym koncie z pięcioma kumplami więc niema problemu .. Działa tylko najlepiej konto kupic z osobą(osobami) wiarygodnymi :rolleyes:

b_560_95_1.png

Nazwa Serwera : Cs-Natural [ FFA/BF2 ]

IP: 195.42.112.206:27033

Ilość Slotów : 16

Uptime : 24/7

Forum Serwera : Pisz PW, gg : 11579780

Typ Serwera : FFA + BF2

Fast Download : Tak