Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam wielki problem z GTA IV.

Gdy próbuję zalogować się do usługi live, wszystko idzie normalnie, ale gdy się zaloguje

ciągle ściąga się aktualizacja, gdy pasek dobiegnie do końca i gdy chcę wybrać profil wyświetla mi się to:

gfwlr.jpg

Dodam, że mam oryginalną grę i zainstalowane wszystkie patch`e, a konto jest zrobione na UK.

Za pomoc daję 5 i limit +/-.

1325845644-U48159.gifredsto11.pngtreasu10.pngbadge-11.pngbeta-p10.pngtribal10.pngpyroma10.pngsailor10.pngwater_10.png
Opublikowano

Konta próbuję robić ciągle, a konta offline nie chcę ponieważ nie włączę a nim Multiplayera.

czekam na dalsze odpowiedzi.

1325845644-U48159.gifredsto11.pngtreasu10.pngbadge-11.pngbeta-p10.pngtribal10.pngpyroma10.pngsailor10.pngwater_10.png
Opublikowano
po 5próbach pobrania tego dopiero mi się udało

uszczęśliwiło mnie to ;/

A tak naprawdę to już na pewno 5+ razy reinstalowałem i za przeproszeniem c*uja mi to dało.

Może jeszcze jakieś propozycje ? ;P

Opublikowano

Musisz mieć neta który w 100% nie przerywa przy przeskoku transferu a widocznie tak masz jeżeli masz taki błąd u mnie na 8 mb/s bez problemu a koledze na 1 mb/s 4 razy :)

Powodzenia.;p