Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf2 Vs Cod Bo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co wybrac ? gralem w cod 4 cod 6

i teraz chce kupic Cod Bo lub bf2 i tu pytanie chcialbym zeby bronie niwygladaly przestarzale byly takie jak w Cod6 czyli

niezbyt nowoczesne niezbyt stare grafika byla fajna czyli aby bron niewygladala jak z plastiku jak to widac w Darmowkach

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano (edytowane)

Bierz BattleField. Mam jedno oraz drugie ale Cod jest jak dla mnie nudniejsze i szybciej się go przechodzi.

@Sebos Pasuje?...

Edytowane przez SuPeRsLoNeYs

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jak dla mnie to bfbc2. Mam to i to ale cod bo jest nudniejsze i szybciej się przechodzi.

Bez zkładni i ładu ,nic nie zrozumiałem.

@Top

W BF:Bc2 w multi będziesz dostawał cały czas po dupie ,w CoD Bo prawdopodobnie tak samo.

Bierz BF-a - lepeij zoptymalizowany ,lepsza grafika i ogólnie lepszy.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie no , bez porównania bierz BF , chociaż troszkę mnie kampania wkurza , bo ma zaledwie kilka misji , no może są długie ale się szybko przychodzi.

Ja kampanię przeszedłem w 4-5h.

To jest krótko jak na taką grę.

Za to multiplayer spoko jest , dostajesz nowe rangi , odblokowujesz nowe bronie.

Także ja głos oddaję na BF. :)

Bywalec
Opublikowano

polecam ci Batlle Fielda jest to gra w ktorą gram non stop

.

Opublikowano

Battlefield 2 jest gorszy od Black Ops'a.

Jeżeli Ci chodzi o Battlefield Bad Comapny 2 to bierz BF'a!.

Black ops to gówno jakich nie mało.

W bf'ie wszystko się niszczy ciekawa fabuła i jest moc w tej grze!

Dzisiaj idę kupić dodatek Vietnam ^^

w83od2.jpg

Opublikowano (edytowane)

@up. i tak lamisz ^.^ pomimo tego że ratio masz większe od 60-70% graczy ...

Jeśli zależy Ci na realistce to bierz BC2, w tym nie da się po prostu ruchować bez myślenia...

Cod - ogólnie jest szybszą grą niż BC2, lecz na mniejszy dystans jak ktoś wpadnie z pojazdem musisz się nieźle namęczyć aby przeżyć.

BC2 oddaje "prawdziwe" realia wojny, COD to tylko bezmyślna strzelania.

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

Bez zkładni i ładu ,nic nie zrozumiałem.

@Top

W BF:Bc2 w multi będziesz dostawał cały czas po dupie ,w CoD Bo prawdopodobnie tak samo.

Bierz BF-a - lepeij zoptymalizowany ,lepsza grafika i ogólnie lepszy.

Dostawał cały czasw dupe xD haha dobre

Zwykle mam ratio jak gram 1 2 3 4 w porywach do 6

Wiec nawet niemow ze mu dube bedzie jechano xD

P.S Polecam battlefield bad company 2 Jest rozbudowana i mozna spedzic nad nia wiele godzin i nie przespanych nocy:)

W CoD B0 tez sa fajne rzeczy ale BC2 dostarczy wiecej zabawy

30364378.png

Opublikowano

pro kiki w cod mw2 napewno juz niezagagram bo mam bana a alter to nie na mojego neta transfer mi muli

i tu pytanie czy w bf jak jest z recoilem odrzutem broni czy odrzuca jak w cs itp czy fajnie malutki odrzut jak w cod-ach

2 pytanie czekac na bf3 czy kupic bf2 odrazu

3bede grac tylko w multiplayer i jaka tam jest rozgrywka ? sa tryby gry np sabotaz znajdz znisz wojna lad czy tylko podstawowy team deathmatch i w ilu maximum sie gra

@edit

@up tez mam ps3 i mialem chwilowo cod BO ale niegram na konsoli nieumie pada ujazmic ^^

mam tez medal of honor ale to dla mnie niedoogarniecia ta mapka taka mala a bronie jak z demowki

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Odrzutowi w bc2 bliżej do COD niż CS, nie za mały, nie za duży, przyjemnie się strzela.

Ja bym czekał na BF3 tylko musisz mieć na niego windowsa 64 bitowego bo na 32 nie będzie działać.

RAsfepN.png
Opublikowano

pro kiki w cod mw2 napewno juz niezagagram bo mam bana a alter to nie na mojego neta transfer mi muli

i tu pytanie czy w bf jak jest z recoilem odrzutem broni czy odrzuca jak w cs itp czy fajnie malutki odrzut jak w cod-ach

2 pytanie czekac na bf3 czy kupic bf2 odrazu

3bede grac tylko w multiplayer i jaka tam jest rozgrywka ? sa tryby gry np sabotaz znajdz znisz wojna lad czy tylko podstawowy team deathmatch i w ilu maximum sie gra

@edit

@up tez mam ps3 i mialem chwilowo cod BO ale niegram na konsoli nieumie pada ujazmic ^^

mam tez medal of honor ale to dla mnie niedoogarniecia ta mapka taka mala a bronie jak z demowki

1.Zależy jaką chcesz grać bronią. Jedna ma większy odrzut druga większy. Ale aż tak dużego odrzutu nie mają bronie. ;) Przyjemnie się strzela można powiedzieć :)

2.BF3 ma wyjść w październiku(podobno). Ja będę kupował go jak zmienię procka na quada. Jak na razie kup BF;BC2.

3.Oczywiście, że są tryby;

a) Gorączka (wysadzanie)

B) Podbój (przejmowanie flag)

c) Gorączka drużynowa (są 4 zespoły, które walczą między sobą)

D) Drużynowy DM.

W vietnamie (dodatku) jest tryb CO-OP (konsole)

w83od2.jpg

Opublikowano

a gdzie to sprawdzic ^^ mam home edition

Klikasz na start, prawym na komputer, wybierasz właściwości i tam masz napisane.

Home edition co? Na xp nie będzie działać. Na Vista i 7 tylko na 64 bitach.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ale black ops odchodzi strasznie od serii coda ktorej jestem fajnem i bylem zawzietym graczem online , za co ma duzy minus.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +