Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki Paninax, Wgranie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj chciałem wgrac na plkach serwerowych paninax [Wersja Easy] plik game z Widocznym LV obok nicku i max 127lv.

Po podmienieniu pliku game na channel1 w folderach fisrt, game1_1, game1_2 itp, itd, wsytąpił błąd connect refeused i connect directory. Zwróciłem uwage na to że na channel1 i channel2 w folderach ( first i game) plik game ma wage 12mb, a ten ktory chce wgrac ma wagę 54mb.

Postanowiłem że spakuje plik upoxem i waga zmniejszyła się do 14mb i nadal wystepuje ten sam problem, a ten plik ktory jest wgrany oryginalnie na serwerze jest tez spakowany upoxem i po rozpakowaniu ma 54mb.

Może ktos z userów ma ch1 ch2 i juz wgrywał plik game z ta modyfikacją?. Także proszę o pomoc, pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Podmieniałeś nie te pliki ;)

Ten game co masz podmienić jest katalog wcześniej nie wchodzisz w channel1 i channel2 itp

Twoich plików serwerowych nie znam więc nazwy katalogu mogą się nieco różnić.

W plikach Raina to :

To jest ukryta treść, proszę

@DOWN

No to nie wiem :unsure:

Edytowane przez glinka333

Opublikowano

jest stylko /server/game/ i wtedy sa foldery all_log_ch1, all_log_ch2, auth, channel1, channel2, db, installmisc, share_data I w zadnym z tych folderów nie ma pliku game jedynie w channel1 i channel2...

Edit@ Na plikach Raiana i Suiego to ja wiem jak to sie robi bo juz to robilem :P. Najgorsze jest to ze w tutaj w share_data nie ma folderow game w ktorych moglbym podmienic plik game. I nie moge sie skontaktować z paninax bo ma zablokowane prywatne wiadomosci. A bez niego ani rusz, jezeli nikt mi nie pomoże.

Opublikowano (edytowane)

A nadałeś prawa tym nowych game ? 0777

Bo jak czytam w innych tematach to chyba jednaj w dobrych katalogach podmieniałeś

Edytowane przez glinka333

Opublikowano

Tak nadalem prawa 0777, dl atego jestem bardzo zdziwiony ze taki problem jest. Sprobuje sciagnąc inny plik game, bo być może ten jest uszkodzony.

Edit# Próbowałem z innym innymi plikami game i nadal jest to samo. Mam takie pytanie, czy zna ktos jakies sposoby na zrobienie ch2 oprócz instalki " Hikaru & AciDDreaM " oczywiscie, innej instalki nie widze na forum.