Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dziwny Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

zrobilem sobie konto w wr pogralem kilka dni i mam bana lecz jest on dziwny poniewaz na stronce moge sie zalogowac a w grze nie podczas gry wywalilo mnie z translator przetlumaczyl na blad podczas laczenia sie z serwerem gdy spróbowalem sie zalogowac juz bylo acc blocked lecz na stronie norm moge sie logowac

ps czy jak jestem zalogowany na stronce i kilkne Add Account to mi wyskakuje zeby zalozyc konto i jak przez to zrobie to one bd "poloczone" i g1 bd wspólne? bo kidys czytalem jak poloczyc konta i cos mi swita ze tam pisalo ze np g1 sa wspolne

@edit dobra na 2 nieodpowiadajcei bo konta da sie dodac tylko do knight i sword2

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jesli dostaniesz bana to mozesz sie zalogowac na G1 ale nie mozesz nic kupować więc to nic dziwnego.

A reszty nie zrozumiałem bo makabrycznie niezrozumiale piszesz.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

jeśli posiadasz odpowiedzi do konta to stworz pąłączone konto bez hasła zmien haslo i powinno śmigać ;D sprawdzone sam tak gram

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...