Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Wiesz O Tym Telefonie?

terraer8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f choooj zajebista podróbka iPhone ...

Opublikowano

jak podróbka to że do dupy ? jak sie nie znacie to nie wypowiadajcie się...

telefon taki sobie jak na podróbki są lepsze

no ale jak o telefonie mówić podziele na + i na -

to od +

wejście na karte tf czy jak tam wolicie sd do 8gb

wi fi duży + dla telefonu

dual sim też + troszkę mniejszy

jawa ale to mini + bo każdy teraz telefon to ma

to co lubicie ^^ czyli -

na początek słaby ekran o rozdziałce 240x320 no może + ze 3,5 calowy ale rozdziałka do ch...

slaby aparta 0,3

brak systemu operacyjnego co w smartphonach powinno byc na 1 miejscu co ztym sie wiąże to brak jakolwiek ,,sklepu" do pobierania aplikacji

trzeba w niecie szukac poprostu

jak dla mnie telefon do... może dla kogoś kto nie mial smartphona jeszcze ale nie wiem....

ja jak już by się za podróbki brał to za podrobionego idealnie htc hero z inną nazwą Tiger WG3 G3

tu macie link do zdjęc i funkcji

http://allegro.pl/tiger-wg3-g3-java-dual-sim-tv-wifi-polski-serwis-i1529561983.html

tzn allegro

i tu koleś bardziej szczegółowo opisał tigera ja osobiscie go polecam

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Weteran
Opublikowano

Aparat z sredniowiecza podajze

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

@UP

Chujowy post, chujowego użytkownika, nara. Jak iPhone dla Ciebie jest chujowy to nie wiem jakiego gówna Ty używasz. A co do telefonu to marna podróba, padnie po góra 3 dniach użytkowania... oczywiście strasznie się zacina i ma zajebisty aparat.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Chujowy post, chujowego użytkownika, nara. Jak iPhone dla Ciebie jest chujowy to nie wiem jakiego gówna Ty używasz. A co do telefonu to marna podróba, padnie po góra 3 dniach użytkowania... oczywiście strasznie się zacina i ma zajebisty aparat.

Jabłkofon jest chujowy, cena nieadekwatna do reszty. Taki galaxy S, bądź Desire HD jest lepszy i tańszy. Apple ma jedynie wielkie zaplecze developerów.

Podróbki smartfonów są dla ciemnoty, wolałbym wydać te pieniądze na gorszego, acz oryginalnego smartfona, bez problemów z naprawami i awaryjnością.

@Znasz mnie? No właśnie. Miałem w ręku 3Gs oraz 4, fakt nie mam takiego telefonu, szkoda mi pieniędzy na coś co raz spadnie i amen, wolę mojego s8500. Nie rozumiem za co użytkownicy iPhone płacą te pieniądze, chyba tylko za prestiż, który wpisany jest w produkty apple.

Opublikowano

@UP

Szkoda, że mówi to osoba, która nawet nie trzymała tego telefonu, a co dopiero go widziała... Z ceną się zgodzę, ale to nie zmienia faktu, że iOS jest lepszy od zacofanego Androida.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Aparat z sredniowiecza podajze

Ludzie... Jakos robienia zdjęć nie zalezy od Megapixeli... Megapixele dotyczą rozmiaru zdjęcia -.-

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@up porownaj zdjecie zrobione z 1.8 vga a 5+ zobaczysz roznice

@top podrobka i tyle to tak jakbys kupil komputer z manty po tyodniu ci sie rozjebie

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja se kiedyś taki gówno kupiłem i szybko padło.

Kolejna chujowa podróbka.

Zainwestujcie w normalny telefon a nie patrzycie na takie gówna.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano
@up porownaj zdjecie zrobione z 1.8 vga a 5+ zobaczysz roznice

Zastanów się co piszesz. 1,8 mpx, to nie vga. VGA, to 0.3 mpx.

Innym razem.

Opublikowano

Co do tigera ..

Dzwoniący telewizor za 150zł, czemu nie. Sam pomyśle nad zakupem mimo, że jestem przeciwko podróbkom telefonów.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...