Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wybrac I Gdzie ;P

x12

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Siemka ; >

W najblizszych dniach bede kupowal xboxa ; > Mam na to 1000zl

Po 1. Bede go przerabial.

Po 2 . Chce nowke.

I teraz mam m.in pytania.

Czy konsole Slim 4GB czy tam 250GB da sie przerobic ? Jesli tak to jaki jest tego koszt?

Jezeli nie da sie slima przerobic to jaka wybrac konsole? Chcialbym grac w stare gry i te najnowsze.

Czy po przerobieniu konsoli jest banowany dysk ? Gdzies czytalem ze z przerobieniem wiaze sie ban na konsole czyli na internet i dysk , strata gwarancji

Prosilbym takze o linki najlepiej na allegro z konsolami ktore sa warte uwagi i kupna.

Z gory dzieki

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Siemka ; >

W najblizszych dniach bede kupowal xboxa ; > Mam na to 1000zl

Po 1. Bede go przerabial.

Po 2 . Chce nowke.

I teraz mam m.in pytania.

Czy konsole Slim 4GB czy tam 250GB da sie przerobic ? Jesli tak to jaki jest tego koszt?

Jezeli nie da sie slima przerobic to jaka wybrac konsole? Chcialbym grac w stare gry i te najnowsze.

Czy po przerobieniu konsoli jest banowany dysk ? Gdzies czytalem ze z przerobieniem wiaze sie ban na konsole czyli na internet i dysk , strata gwarancji

Prosilbym takze o linki najlepiej na allegro z konsolami ktore sa warte uwagi i kupna.

Z gory dzieki

Hmmm radzilbym Ci wybrac Slima,gdyz jest nieco lepszy niz FAT :) co do przeróbki to istnieje mozliwosc przerobienia Slima koszt okolo 200zł,GDY JUZ PRZEROBISZ KONSOLE TO NIE BEDZIESZ MOGL GRAC NA PIRATACH W SIECI XBOX LIVE BO DOSTANIESZ BANA NA ZAWSZE,A konsole za 1000zl spokojnie w sklepie kupisz jeszcze Ci zostanie na piwo :)

ruch_13.jpg
Weteran
Opublikowano

Juz mam nawet wiecej niz 1000zl :)

Codziennie zarabiam w necie :) wczoraj 30$ dzisiaj juz 13$ :-) a to poczatek dnia ; P

Troche droga ta przerobka.

Jednak czekam jeszcze na wypowiedzi innych.

Dzieki i pozdro :P

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Weteran
Opublikowano

Odswiezam.

I nadal czekam na konkretna odpowiedz.

mpccopy.jpg

Opublikowano

Ja Ci polecam tak.:

Kup sobie Slima i kilka fajnych gierek.Osobiście polecam:Just Cause 2.Moja opcja jest taka ,że pograsz sobie w internecie ,chyba możesz 3 konta założyć.Jedno trwa miesiąc ,a gdy przyjdzie pora ,że skończy się internet to polecam jeszcze czekać aż skończy się gwarancja ,bo według mnie taka opcja odrazu kupić i przerobić jest bezsensowna bo jak już masz pirata to zapomnij o gwarancji.Więc radze Ci wykorzystać ten internet ,gdyż 3 konta są darmowe ,a jak będziesz miał przerobionego i będziesz latał po necie to jest duża szansa na bana.W skrócie.

-Kup Xbox'a slima..

-Załóż sobie konto gold < do wykorzystania są trzy ,chyba jedno trwa miesiąc >

-Poczekaj do końca gwarancji ,bo jak Ci się zepsuje na piracie to jak już pisałem zapomnij o gwarancji.

-I na końcu przerób ,bo gdy już masz koniec gwarancji i skończony okres kont wtedy nie stracisz dużo

Mam nadzieje ,że Ci pomogłem B)

WaldzioxD.png

• 3 tygodnie później...
Weteran
Opublikowano

Odswiezam.

Dopiero teraz sie zdecydowalem definitywnie na kupno xboxa.

I chce konkretnych odpowiedzi na moje pytania .

Co sie oplaca brac xboxa slima 4GB czy 250GB do przerobki? 250gb sie chyba nie oplaca bo banuja dysk po przerobce?

Czytalem gdzies ze mozna grac w gry przez pendrive , chodzi o zwykle pendrivy?

mpccopy.jpg

Opublikowano

Odswiezam.

Dopiero teraz sie zdecydowalem definitywnie na kupno xboxa.

I chce konkretnych odpowiedzi na moje pytania .

Co sie oplaca brac xboxa slima 4GB czy 250GB do przerobki? 250gb sie chyba nie oplaca bo banuja dysk po przerobce?

Czytalem gdzies ze mozna grac w gry przez pendrive , chodzi o zwykle pendrivy?

Nie kupuj slima.

Slimy do sierpnia były przerabialne, teraz są nowsze softy.

Najlepiej kup Xbox360 Elite , przerobisz na nim każdy soft.

Ja mam slima 250 GB , i żałuję że nie wybrałem elite, bo teraz mogę się pożegnać z piratami i czekać...

PS.Kupiłem slima za 1190 Zł w Media Expert Bez Kinecta z grą "Fable III"

Kliknij,a dostaniesz 50SM

MOJE TEMATY

Weteran
Opublikowano

No troche przeplaciles tyle ci powiem.

Nie bardzo sie orientuje z tymi softami. Napisales ze przerobie na nim kazdy soft , czyli jak wgram najnowszy soft to bede mogl grac w najnowsze gry?

''Dzięki oprogramowaniu iXtreme LT+v1.1 możliwe jest uruchomienie kopii zapasowych najnowszych gier z zabezpieczeniem AP 25 takich jak:

Need For Speed Hot Pursuit czy Assassin's Creed Brotherhood''

Moglby ktos podac linki <najlepiej allegro> z konsola Elite <nowe> ,ktore oplaca sie brac

mpccopy.jpg

Opublikowano

No troche przeplaciles tyle ci powiem.

Nie bardzo sie orientuje z tymi softami. Napisales ze przerobie na nim kazdy soft , czyli jak wgram najnowszy soft to bede mogl grac w najnowsze gry?

''Dzięki oprogramowaniu iXtreme LT+v1.1 możliwe jest uruchomienie kopii zapasowych najnowszych gier z zabezpieczeniem AP 25 takich jak:

Need For Speed Hot Pursuit czy Assassin's Creed Brotherhood''

Moglby ktos podac linki <najlepiej allegro> z konsola Elite <nowe> ,ktore oplaca sie brac

Tak,Będziesz mógł grać w każdą grę.

co do Elite..

Tutaj masz przerobioną

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli sam chcesz się pobawić w przerabianie to łap:

Ps.W takich sklepach jak : Saturn,MediaMarkt,MediaExpert możesz kupić nówkę ;)

Kliknij,a dostaniesz 50SM

MOJE TEMATY

Weteran
Opublikowano

Ile moze maksymalnie kosztowac nowke Elite w MediaMarkt ? ; D

mpccopy.jpg

Opublikowano

@UP

1200zł ? :O Nawet już teraz slimy teraz nie kosztują a są najnowszej technologi, a co dopiero starsze FAT'y Elite - myślę, że max 700zł nówka :]

Jeżeli chcesz go od razu przerobić to nie ma sensu raczej brać slima, tylko FAT'a ale płycie Jasper bo są mniej awaryjne niż np. Falcony. Co do dysku twardego to już nawet po banie można normalnie instalować gry na dysk i grać z dysku bez problemów(gdzieś widziałem poradnik jak to zrobić - już nie pamiętam gdzie ale dla chcącego nic trudnego).

Można by się zastanowić nad Arcade - http://allegro.pl/nowy-xbox-arcade-jasper-ixtremelt-nowa-cena-i1573862302.html

Jest wiele możliwości - ale najlepszą będzie Xbox 360 Elite Jasper :]

Opublikowano

Jeśli chcesz przerabiać konsole, spokojnie zaspokoisz się wersją premium. Nie ma sensu wydawać pieniędzy na Elite, skoro zostanie on i tak przerobiony, przy czym straci sporo na wartości.

Tutaj masz wersje w sam raz.

asdasd_hswxpsn.PNG

o tak :D